Bez srama 50 pregleda 14. Januar 2023.

Trailer za dokumentarac o Pameli Anderson je vani!

Youtube printscreen

Pamela Anderson, pedesetpetogodišnja glumica, snimila je dokumentarac pod nazivom „Pamela, A Love Story“ koji će na Netflixu premijerno izaći 31. januara, baš kada se očekuje i izlazak njenih memoara „Love Pamela“

Glumica koja je nedavno bila tema mini serije o zloglasnom snimku seksa, u ovom dokumentarcu će ispričati priču iz svog ugla. Međutim, obožavaoci ove zvezde će, kako piše Her biti začuđeni koliko prirodnije izgleda u osnosu na vreme kada je bila na vrhuncu slave.

Trailer dokumentarca počinje tako što Pamela sedi ispred kuće pored vatre sa svojim labradorom i kaže kako sinoć uopšte nije spavala. Ovo je samo uvod u komentar o ukradenom snimku seksa koji je napravila sa svojim bivšim mužem Tommyem.

Zatim Pamela na pitanje da li je želela da bude ozbiljna glumica odgovara samouvereno:“Pa ja i jesam ozbiljna glumica!“

Nakon toga nižu se snimci njenih filmova koje ona komentariše, ali  neće preskočiti ni komentare o svojim propalim brakovima jer se ova glumica udavala čak pet puta!

Smatra da muškarci površno gledaju na nju jer je predstavljala zaštitno lice „Playboya“, pa tako ima utisak da su je posmatrali samo kao objekat.

Na kraju, Pamela Anderson izgovara sledeću rečenici:“Možda sve intervjue radim gola.“

Da li se Pamela ovde šalila ili je bila iskrena „do koske“, ostavljamo vam da nagađate...

Tvoja reakcija?