Bez srama 141 pregleda 04. Avgust 2023.

'Tražila je da je ne brukam kao njena deveruša...'

canva

Ako nekoga volite, volite ga sa svim vrlinamai manama, ali iako neki govore da je fizički izgled potpuno nebitan, ipak vas najpre on privuče osobi, u 99% slučajeva. Međutim, kako stvari stoje kada vaša sestra ne izgleda onako kao vi mislite da treba da izgleda i kako se ona nosi sa tim, ispričala je jedna devojka na Redditu

Naime, ova devojka se požalila kako ju je rođena sestra pozvala da bude deveruša na njenom venčanju. Iako to nije očekivala, pristala je i ponadala se da će njihov odnos konačno malo uznapredovati s obzirom na to da nikada nisu bile bliske. Njihov odnos je uvek bio zategnut budući da je njena mlađa sestra, a buduća mlada, pokušavala da utiče na sestru da promeni svoj izgled.

 | Author: canva canva

Radi se o tome da je buduća deveruša vlasnica ružičaste kose i dveju tetovaža što je u potpunom neskladu sa očekivanjima i željama njene sestre koja se udaje. Ona je od svoje sestre na kraju zatražila da se "povuče sa mesta deveruše" kako ne bi sablaznila njene goste na venčanju. Pritom, naglasila je i da njena sestra više izgleda kao bajker nego kao deveruša.

Kako je nesuđena deveruša naglasila, sestra ju je napokon pitala da li bi mogla da se povuče sa mesta deveruše i da li bi joj smetalo da na svadbi bude redovan gost kako ne bi "ometala ostale goste svojom ulogom deveruše". 

Budući da je starija sestra bila užasno povređena zato što je se rođena sestra stidi, odlučila je ne samo da neće biti deveruša već da neće ni prisustvovati venčanju. Iako je sestra kumila i molila dapromeni odluku, ona je bila čvrsta, a podržali su je i roditelji. 

 | Author: canva canva

Kada su komenatri u pitanju, većina ih je bila na strani starije sestre koja je trebalo da se nađe u ulozi deveruše. Svi su se složili u tome da mlada ne zaslužuje da njena sestra dođe na svadbu s obzirom na to da je en poštuje.

Šta vi kažete na ovu temu?

Tvoja reakcija?