Bez srama 115 pregleda 12. Jun 2023.

Trudna mlada se porodila svadbi mesec dana ranije!

Termin porođaja svake trudnice određuje se već na početku trunoće, a sve to kako bi buduća mama znala šta je očekuje i kako bi imala vremena da pripremi sve što je potrebno. nekada je to kupovina kreveca, nekada selidba, a nekada njeno venčanje. I sve je to u redu, ali nekada stvari i ne idu baš onako kako smo mi to zamislili

Rebeka Mekmilan i njen dečko Nik Čitam planirali su dan svog venčanja kada bi Rebeka bila u poodmakloj trudnoći. Oni su odlučili da to bude nekih mesec dana pre samog termina mislivši da nema razloga za strah i da je to sasvim dovoljno veliki razmak. Međutim, izgleda da beba nije mislila kao oni pa je poćurila napolje da upozna svoje roditelje i to baš na dan njihovog venčanja, piše Her.

 | Author:

Rebeka je dobila trudove baš tog dana, a kako se i sama bavi planiranjem venčanja, govorila je da nikada ne bi sarađivala sa maldom u tako kasnoj trudnoći i da čak nikada nije ni sarađivala ni sa jednom trudnicom.

 | Author: canva canva

Ona je dodala i to da se stalno šalila da će se beba roditi na dan venčanja, ali joj je to izgledalo smešno i nemoguće. Ona i Nik su čak planirali da odlože venčanje kada su saznali da je trudna, ali su ipak odlučili da će se venčati tog dana kao što je ranije i dogovoreno.

Ipak, Rebeki je pukao vodenjak na dan svadbe i tako je počeo njen porođaj. Medicinsko osoblje je uradilo hitan carski rez zbog zabrinjavajućih otkucaja srca dečaka koga je Rebeka rodila i kasnije mu dala ime Rori. Iako su imali određene finansijske izdatke zbog otkazivanja svadbe, ovo im je ulepšalo živote.

 | Author:

Mama je izjavila da je Rorijevo rođenje taj dan učinilo mnogo posebnijim nego što bi to bio slučaj da su se venčali. Iako nisu sklopili brak, dobili su najlepši poklon za koji se postarao Univerzum.

 

Tvoja reakcija?