Bez srama 87 pregleda 01. Jun 2023.

'Tužim svoje roditelje jer su me dobili bez moje dozvole'

tiktok/canva

Živimo u svetu koji je pun bizarnosti i čudnih stvari, ali jeste li ikada čuli za to da neko tuži svoje roditelje zato što ga nisu pitali da li želi da bude rođen? Pa ako niste, nemojte se čuditi zato što je danas to upravo jedna od glavnih tema na TikToku

Naime, jedna TikTokerka objavila je video u kome objašnjava da je tužila svoje roditelje zato što je nisu pitali da li želi da bude rođena te su je dobili bez njene saglasnosti. Ona kaže da su njeni roditelji sebično postupili jer ona nije dala dozvolu o sovm rođenju.

"Nisam želela da budem ovde", reči su Kass Theaz. Ona je objsanila da je sada suočena sa "problemom" odrastanja i time da mora da nađe posao kako bi se izdržavala. 

via GIPHY

Još jedna od bizarnosti na temu rođenja ove korisnice jeste i to da njeni roditelji "nisu pokušali da je kontaktiraju i pokušaju da saznaju da li ona želi da bude začeta ili ne". 

"Zato sam ih i tužila", rekla je Kass potpuno hladnog izraza lica. 

Ona je zatim pozvala sve trudnice i buduće očeve da angažuju vidovnjake koji će kontaktirati njihove nerođene fetuse kako bi saznali da li te bebe uopšte žele da žive ili ne. Kass je dodala i d aje njena životna mislija da nauči decu širom sveta da tuže svoje roditelje kako ne bi morala da rade. 

@isatandstared Replying to @JCNCLP ♬ original sound - Kass Theaz

Kako to obično biva, pored ove objave se nanizalo mnoštvo komentara, a mnogi su obeđeni da je ovo samo jedna neslana šala. 

"Ti se šališ. Ma sigurno se šališ", napisao je jedan korisnik.

"Da li je ovo istina?", upitao je drugi.

 | Author: canva canva

Međutim, jedna osoba koja se potrudila da ispita Kassinu biografiju u kojoj se navodi da je ovde reč o satiričnoj priči, napisala je sledeće:

"Na trenutak sam poverovala u sve što je rekla."

S obzirom da neki i dalje misle da je ovo istina, ali ne mogu da poveruju da jeste, a opet, Kass je sklona satirama, ostaje nam samo da se zapitamo šta je ova korisnica želela da poruči mladim ljudima širom sveta koji će razumeti sarkazam u njenoj "zamalo tačnoj" priči?

Tvoja reakcija?