Bez srama 22304 pregleda 26. Februar 2023.

Uhvatila muža kako ga majka doji pre venčanja?!

canva

Britanski planer venčanja Džordži Mičel i njena voditeljka Bet Smit pokrenule su svoj podkast pre četiri nedelje, ali je već postao masovno viralan nakon priče koju je Mišel ispričala u nedavnoj epizodi

Priča počinje kao samo standardna priča o otkazivanju venčanja, ali onda brzo dobija plot twist. U njihovoj poslednjoj epizodi, Mišel je podelila priču koju je čula od dvoje kolega. Mišel, veteranka planiranja venčanja, nije sama bila svedok incidenta, ali to je očigledno toliko legendarno u krugovima planiranja venčanja da ga je sada dva puta čula od dva različita šminkera.

Priča uključuje mladu koja je otkazala venčanje neposredno pre samog čina zbog toga što je ugledala svog muža da radi pre ceremonije. Mlada je navodno naletela na svog mladoženju dok ga je dojila njegova majka. Samo iz pogleda na njenom licu, Smit je uzviknuo: "Oh, plašim se!" pre nego što je uopšte počela, na šta je Mišel odgovorila: "Trebalo bi da budeš" - i nije lagala.

via GIPHY

Priča kaže da je mlada brzo otrčala do toaleta neposredno pre nego što je krenula na samu ceremoniju, "a ono što je videla dovoljno je da završi venčanje", rekla je Mišel. Bet tada daje nekoliko nagađanja - da je uhvatila svog verenika sa drugom ženom, ili da se drogira, ili da se „zajebava“. "Još gore", Mišel je oprezno rekla na svaku od njenih pretpostavki, "gore od bilo čega seksualnog." Mlada je videla svog budućeg muža kako njegova majka doji u kupatilu na mestu venčanja. „Mama ga je dojila“, rekla je Mišel, dok se Betina psiha srušila u trenutku. Posle duge pauze, jednostavno je odgovorila: "Izvini, šta?"

@theshadeborough Residents, a bride was forced to cancel her entire wedding at the last minute after walking into the bathroom and catching her husband-to-be… being breastfed by his mum. 😳😞 [📹: @the.unfiltered.bride ] #wwyd ♬ original sound - The Shade Borough


Zamislite da se pridržavate plana, izgovorite svoje zavete i sečete svadbenu tortu sa tim saznanjem, da ne spominjemo mentalnu sliku koja vam prolazi kroz glavu. Upitana da li bi i ona uradila isto da je bila na mestu mlade, Bet je mogala samo da prasne u smeh.

Definitivno se ne biste poljubili sa njim kada vam kažu da poljubite mladoženju!“ Mišel se našalila o tome gde su mladoženjina usta upravo bila, o čemu verovatno ne biste ni pomislili dok ona to nije rekla. Priča je kružila neko vreme, a ranije se pojavila na podkastu 'The Receipts' iz 2019. godine. „The Receipts“ je Spotify podkast, takođe iz Velike Britanije, čiji su domaćini Tolani Šoni, Milena Sančez i Odri Indom koje za sebe kažu da su „spremne da pričaju o svemu i svačemu“. Njihove epizode ​​ponekad sadrže probleme koje su ispričali slušaoci koji pokušavaju da ih reše, a epizoda iz 2019. godine pod nazivom „I Caught My Man Sucking Breast“ sadržala je istu priču.

Šta biste vi uradili u ovoj situaciji?

Tvoja reakcija?