Bez srama 144 pregleda 07. Septembar 2023.

'Ukrcao sam se na let bez žene jer je otišla u Starbucks'

canva

Muškarac je izazvao veliku pometnju na internetu nakon što je priznao da je ostavio svoju ženu na aerodromu i ušao u avion bez nje. Neimenovani muškarac u 40-im godinama otišao je na Reddit da objasni situaciju koja se dogodila između njega, njegove žene i njegove ćerke

Objasnio je da su on i njegova supruga planirali da posete ćerku koja studira na univerzitetu u drugoj državi. Morali su da odu na dva leta i kada su otputovali na svoj vezni let, rekao je da je bio primoran da se ukrca sam u avion nakon što je njegova žena otišla na kafu u Starbaks. Objasnio je da ju je njena narav kretanja često dovodila u nevolje u prošlosti i da su zbog toga čak i ranije propuštali letove.

Rekao je da nije spreman da rizikuje. Čovek je objasnio: "Bila je mala pijaca pored našeg terminala na kojoj se prodavala topla hrana i kafa. Pitao sam je da li želi da joj odem po kafu. 'Ne, želim Starbucks', rekla je. Pa, Starbucks je bio na železnici daleko i treba malo prošetati. Rekao sam joj da to ne možemo, nemamo dovoljno vremena. Ona je rekla da imamo dovoljno vremena i ako neću da idem sa njom, ići će sama. Pokušao sam da je obeshrabrim, ali je bila odlučna. Otišla je, brzim korakom, i rekla da će se vratiti na vreme.

Prošlo je 15 minuta, a nje nije bilo nigde. Počeli su da zovu pansionske grupe, zvao sam suprugu u nadi da je u blizini, ali nije se javljala. Zvali su nekoliko grupa, pa su pozvali našu. U panici sam zvao moju ženu ponovo, tri puta, na poslednji poziv se javila i rekla da je na putu, dug je red i mora malo da sačeka. Rekao sam joj da su skoro gotovi sa ukrcavanjem i da mora da požuri.

Čekao sam pored kapije, ali je službenica rekla da će morati da zatvore kapiju za 2 minuta. Čekao sam i čekao, ali ona se nije pojavila. Čuvarka je pitala da li želim da se ukrcam, inače će zatvoriti kapiju. Pokušao sam da je preklinjem da sačeka nekoliko minuta, ali je insistirala da ne može. Pa sam se ukrcao u avion.“ prenosi Her.

via GIPHY

Objava je zaključena: "Nekoliko minuta kasnije žena me zove i kaže da je dežurni ne pušta, da su već uklonili rampu za ukrcavanje u tom trenutku. Rekla mi je da moram da im kažem da me puste iz aviona da budem sa njom i rekao sam ne. Nije fer da ovo ponovo uradim Džes, rekao sam ti da nemamo vremena, ali si ipak odlučila da odeš. Rekao sam joj da ode da kupi novu kartu za sledeći let i videću je kad stigne.

„Došla je do Džesove škole i delovala je neuznemireno čitavom situacijom, nije čak ni pričala o tome. Mislio sam da je možda shvatila da je to njena greška i samo je htela da odustane od toga. Sada smo kod kuće i ona nije razgovarala sa mnom od puta, pre više od nedelju dana, i insistira na tome da sam ser**a. Dakle, jesam li ja ser**a?"

Šta vi mislite, ko je ovde u pravu?

Tvoja reakcija?