Bez srama 30 pregleda 29. Novembar 2022.

Žena zapalila svoju kuću zbog TikTok 'life hacka'

canva

Žena u Liverpulu upozorava ljude o opasnom haku za čišćenje sa TikTok-a. Možda možete pronaći neke neverovatne trikove i savete zbog kojih će vaše kuće da blistaju, ali ovaj definitivno treba izbegavati

Objasnila je da je sunđere natopila omekšivačem i vodom pre nego što ih je stavila u svoju mašinu za sušenje veša. Hak sa TikToka u mašini za sušenje veša doveo je do požara koji je izbio preko noći kada su Hejli i njena porodica spavali.

via GIPHY

Mama je rekla da je njena porodica srećna što je živa. „Ovo je prvi put da sam ga koristila i nikada nisam imala problema sa svojim sušačem na bilo koji način“, objasnila je ona. „Jutros nas je probudila kuća puna dima“, otkrila je.

Hejli je rekla da se mašina za sušenje pušila i gorela tokom cele noći. "Sporo je gorelo. Bilo je apsolutno zastrašujuće", priznala je ona u TikTok video snimku.„Veoma smo srećni što smo živi“, dodala je.Ona je pozvala svoje kolege TikTok korisnike da budu izuzetno oprezni kada pokušavaju hakove i savete iz aplikacije. Mnogi ljudi tamo nisu stručnjaci i hakovi koje dele mogu prouzrokovati više štete nego koristi.

via GIPHY

Hejli i njena porodica imaju sreće da se vatra nije proširila dalje od vešeraja. Uvek je najbolje biti oprezan i istražiti pre nego što isprobate hakove, posebno kao ovaj koji je Hejli probala. Njen video je oštar podsetnik da nikada ne bi trebalo da ostavljate svoju mašinu za sušenje uključenu dok spavate ili dok ste van kuće. Uvek je prvo isključite kada ležeteda spavate ili kada izlazite iz kuće.

Tvoja reakcija?