Fancy 198 pregleda 11. Januar 2023.

10 stvari o Milanu Miloševiću koji je otišao s Pinka!

Antonio Ahel/ATAImages/pixsell

Nakon deset godina, Milan Milošević odlučio je da prekine poslovnu saradnju sa televizijom Pink. Svakako će ostati upamćen po svom šarmu i vođenju 'Zadruge'. Na njegovo mesto došao je Marko Đedović, a Milan se oglasio javno i objasnio ljudima da više nema nikakve veze sa Pinkom i Zadrugom. Zašto, još uvek ne znamo

Ono što vi ne znate jesu neke stvari koje i nisu toliko transparentne kada je ovaj voditelj u pitanju, pa da krenemo:

1. Odrastao je u nestabilnoj porodici

Milana je majka rodila sa 20 godina, a nakon toga i njegovog mlađeg brata koji je bolestan. Stariji polubrat je izvršio samoubistvo, a najveći problem ove porodice bio je alkoholizam njegovog oca zbog koga su svi, zajedno sa komšilukom, trpeli fizičko nasilje. 

2. Već par godina dobija pretnje na društvenim mrežama

Nije nikakva novost da poznate ličnosti trpe raznorazne vidove nasilja na mrežama, a kada je Milan Milošević u pitanju, to traje već skoro šest godina! Pored pretnji da će ga prebiti i spaliti mu automobil, dobijao je i mnogo ozbiljnije, kao na primer da će mu ubiti majku. Ovo je zaista jezivo!

3. Neko vreme je živeo u Grčkoj

Voditelj je nekoliko godina proveo u Grčkoj na Santoriniju i tamo je upoznao mnoge svetske zvezde poput Angeline Jolie, Brada Pitta, Lady Gage...

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

4. Radio je kao konobar u inostranstvu

Milan Milošević iza sebe ima i radno iskustvo u ugostiteljstvu i u toj branši se istakao pa je dobro i zarađivao. 

5. Obožava cipele

Kao što već znate, ovaj voditelj je poznat po smelim odevnim kombinacijama i stajlinzima, ali kladimo se da niste imali pojma da u svojoj kući ima čitavu prostoriju namenjenu samo za skladištenje cipela!

6. Platio je 10.000 eura da snimi duet sa Stojom

Nakon izlaska iz Zadruge 3, Milan je odlučio da se okuša i kao pevač pa je ponudio saradnju popularnoj regionalnoj pevačici Stoji, a ona je odmah prihvatila. To zadovoljstvo koštalo ga je čak 10.000 eura!

7. Uhapšen je tokom snimanja spota

Nakon uspešnog dueta sa Stojom, rešio je da samostalno snimi pesmu i spot za nju u Sremskoj Mitrovici. Nabavio je sve potrebne dozvole, osim za paljenje vatre na stepeništu. Nažalost, uhapšen je zbog nedozvoljenog poduhvata.

via GIPHY

8. Kao učesnik zadruge dobio je šamar od Mikija Đuričića

Pre nego što je postao voditelj, Milan je učestvovao u rijalitiju Zadruga. Tada je došao u sukob sa Mikijem koji mu je prišao iza leđa i udario mu šamar što je Milana strašno pogodilo da je čak želeo da napusti rijaliti.

9. Više puta je pretrpeo fizičko nasilje kao voditelj Zadruge

Milan je u nekoliko navrata bio kolateralna šteta tokom napada besa i incidenata nekih zadrugara poput Miljane i Marije Kulić.

10. Već 25 godina je u srećnoj vezi

Kada je učestvovao u Zadruzi, Milan je otkrio Mini Vrbaški i Miljani Kulić da je u srećnoj vezi, da je voljen i zaljubljen i da godišnjicu proslavlja 29. novembra. Nije iznosio detalje sa kim.

via GIPHY

Hoće li vam Milan Milošević nedostajati kao voditelj Zadruge?

Tvoja reakcija?