Fancy 286 pregleda 28. Mart 2023.

WOW: 5 modela torbica koje ćete viđati ovog proleća

canva

Trenutno je hladno, mračno i turobno ali proleće je na horizontu. Možda da bismo skrenuli pažnju od suvog januara i bluza usred zime, gledamo unapred u stilove sledeće sezone, tako da su prolećni trendovi na prvom mestu. Tako ćemo modnu sezonu ove godine početi sa trendovima torbica koje će biti "hot" u proleće 2023. godine!

Kako biste ispratili ovogodišnje aktelne modne trendove ( bar što se torbica tiče ), Elle je napravio spisak torbica koje će sigurno napraviti bravi boom ove sezove!

1. Velike torbe 

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Možda to sebi ne želimo da priznamo, ali svi donekle volimo velike torbe. Minijature su imale svoj trenutak, ali nije teško reći zbogom torbicama veličine lutke koje ne sadrže ništa više od par kartica. Od standardnih torbi do vreća veličine deteta predškolskog uzrasta, na pistama Luara, Proenza Schouler, Altuzarra i Tommy Hilfigera bile su torbe koje su bile velike i glavne. Potreban vam je prostor za sve moguće prilike, bilo da živite putničkim životom, koristite svoju tašnu kao torbu za pelene ili samo želite da imate dodatni par cipela pri ruci. Dakle, prostora ćete definitivno imati ovog proleća.

 

2. "Wristlets" torbice

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Možda ste mislili da vam ručne torbe ne nedostaju toliko, ali onda su sve lepše i lepše plutale niz pistu, i tako smo ubeđeni... Ručne torbe su nešto poput zlatne sredine između clutch torbice i torbi za rame. Ako ne volite velike torbe, ali želite da nosite više od novčanika, ovo je pravi stil za vas.

 

3. "Baguette" torbice

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Kao da su baget torbice ikada van mode... Fendi je čak otišao toliko daleko da je bukvalno ispisao nekoliko svojih torbi za proleće/leto 2023. rečju „Baguette“. Međutim, lako je razumeti zašto je stil toliko popularan. Svestrani oblik je dovoljan za držanje, dok se kaiš može koristiti za rame. Variraju od kolekcionarskih, vrhunskih dizajna koji se udvostručuju kao ulaganja do TikTok favorita i pristupačnih Amazon torbi, što znači da postoji baget za svakoga.

 

4. Šljokičave torbice

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Jedina bolja stvar od dobrog trenda su dva dobra trenda - spojena . Svi znaju da su rani auti ponovo u stilu, a sa tim dolazi i sav sjaj za koji ćemo sa zadovoljstvom reći da je "guilty pleasure". Torbe obložene šljokicama bile su istaknute u nekim od najaktuelnijih modnih događaja sezone, uključujući LaQuan Smith i Christian Siriano. Ovog proleća očekujte da ćete prihvatiti maksimalizam u obliku svetlucavih aksesoara.

 

5. Metalik torbice

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Metalik torbe prikazane u LaQuan Smith i Fendi događaju imaju istu radosnu suštinu i zabavan izgled kao i šljokice, ali sa malo više elegancije. Ukrasite se živopisnim bojama, nizom printova i metalik dodacima za efektan izgled ili se oslonite na trend da biste poboljšali inače minimalistički izgled.

Kako vam se čini, hoćete li ispratiti ove trendove?

Tvoja reakcija?