Fancy 91 pregleda 24. Novembar 2022.

HOT: 7 zimskih frizura koje su ove godine u trendu!

printscreen/intagram/canva

Pri vašoj letnjoj inspiraciji za frizure možete pronaći talase za plažu i ekstra duge pletenice, ali naš mindset za zimske frizure je potpuno drugačija atmosfera. Lagane i neuređene frizure stvaraju prostora za šik, uglađene stilove i frizure koje se odlično nose sa kapama i šalovima. Čak se i sezonski dodaci za kosu menjaju jer počinjemo da ugrađujemo luksuznije materijale i ukrašene kopče

Od pletenica sa mehurićima do uglađenih punđi, raščupanih frizura i jednostavnih stilova koristeći šnale, PopBuzz razlaže najbolje zimske frizure za 2022. o kojima treba da znate.

via GIPHY

1. Pletenice sa "mehurićima"

Trend frizura sa mehurićima i konjskim repom koji je ovog leta oduševio TikTok i Instagram dobija blago ažuriranje za zimu.

2. Stilizovanje šnalama

Šnale su postale osnovni deo naše rutine za kosu. Ove zime, ako nemate vremena da stilizujete kosu u „nedefinisanu punđu” ili „Barbi rep”, ali ipak želite da je podignete i skinete sa lica, posegnite za šnalom.

3. "Tretman" punđa

 Tretman punđa je upravo ono kako zvuči: frizura u punđi pomešana sa tretmanom za kosu. I dalje dobijate elegantan izgled, ali umesto da koristite gel ili lak za kosu, koristite masku za kosu. Ovo vam omogućava da kondicionirate i tretirate kosu dok je održavate u stilu koji možete nositi ceo dan.

4. Barbie rep

Pokazivanje jagodica i skidanje kose sa ramena savršeno je tokom perioda džempera. Stoji visoko na potiljku i tradicionalno se nosi elegantno, ali možete ga prilagoditi svom stilu.

5. Volumen devedesetih

Volumen 90-ih je konstanta u trendovima frizura poslednjih godinu dana, a to se neće promeniti uskoro. Ovaj konkretan izgled je ono što Tom Smit, slavni frizer i međunarodni kreativni direktor za boje za Evo Hair, voli da nazove "pufnastim".

6. Bebi pletenice

Bebi pletenice su zabavna i koketna frizura za zimu i kasnije. Ne samo da je izgled super brz i lak za kreiranje, nego vam i kosa više neće upadati u oči.

7. "Messy" punđa

Trend frizure „nedovršene punđe“ je lak, šik i funkcionalan. Možete da ga nosite kao zalizani izgled ili tako što ćete povući komade kose sa obe strane da biste uokvirili lice.

 

 | Author: canva canva

Tvoja reakcija?