Fancy 191 pregleda 04. Januar 2023.

8 znakova da vaša veza može da traje čitav život!

canva

Makar u nekom skrivenom kutku svoga srca, svi gajimo nade da ćemo jednom naći partnera za koga ćemo moći da kažemo da je „onaj pravi“. Iako smo u detinjstvu maštale da taj pravi dolazi kao princ na belom konju, odrastanjem su se stvari promenile pa smo videle da to i nije baš tako. Ponekad je potrebno poljubiti mnogo žaba kako bismo naletele na princa

U poslednjih nekoliko decenija mnogo toga se promenilo po pitanju muško-ženskih odnosa . Parovi sve kasnije stupaju u brak, brakovi bivaju sve kraći, a glavni motiv za zasnivanje porodice je postao novac.

Ipak, kako Your Tango piše, koliko god se menjali trendovi, neke stvari će uvek ukazivati na zdrav odnos koji može da traje čitav život.

1. Imate zajedničke prijatelje

Prijatelji vašeg momka su i vaši prijatelji i uvek ste dobrodošli na njihovim okupljanjima, a vi se u njihovom društvu osećate prijatno. Upoznavanje sa prijateljima je veliki korak koji znači da druga strana gleda ozbiljno na vašu vezu.

 | Author: canva canva

2. Zasmejavate jedno drugo

Koliko god vam se činilo, verujte da ovo uopšte nije tako lako zato što ne voli svako istu vrstu humora i ne moraju iste stvari svima biti smešne. Kada zasmejavate jedno drugo to znači da ste na nekom višem nivou razumevanja međusobnih potreba.

 | Author: canva canva

3. Međusobno poštujete različite stavove

Ovo je veoma važan segment svakog, pa i partnerskog odnosa. U redu je da svako ima svoje mišljenje i da se razlikuje od onog drugog, ali ne i da jedno drugom namećete svoje stavove. Na ovaj način uvek ćete moći da imate produktivnu diskusiju.

4. Nije vam dosadno ni kada ne radite ništa

U ovome ne znaju svi da uživaju pa zato i nije svaki odnos večan. Zapravo, kada ne radite ništa u društvu svog partnera, otvarate mogućnosti za dublju intimnost i upoznavanje uživajući u međusobnom društvu.

via GIPHY

5. Pozitivno utičete jedno na drugo

Partner koji iz vas izvlači samo najbolje i podstiče vas da napreduje svakako je kandidat za večnu ljubav!

6. Zahvalni ste jedno drugom i to ne krijete

Kroz sitne znake možete pokazati svom partneru koliko ste zahvalni za sve ono što radi za vas. Najvažnije je da gestom stavite do znanja da cenite to.

7. Intimni ste

Iako ste možda zajedno godinama, i dalje uživate u zagrljajima, poljupcima i nežnosti kao i prvog dana. Vama je svaki dan medeni mesec!

 | Author: canva canva

8. Razgovarate o budućnosti

Ukoliko vaš partner uvek govori o budućnosti ne uključujući vas u svoje panove, onda zasigurno ne planira da dugo bude sa vama. Ovo sigurno nije neko sa kim ćete provesti čitav život! Ali ukoliko imate pored sebe osobu koja razmišlja i sa vama razgovara o zajedničkoj budućnosti, onda ste prava srećnica!

Ovo su neka opšta „pravila“, odnosno stvari koje određuju ozbiljnu vezu. Ipak, svaki odnos je poseban pa ne možemo na svaku vezu primeniti iste šablone. Međutim, ukoliko ste u prethpdnim redovima prepoznali vašeg sadašnjeg partnera, šta da vam kažemo? Volite se, grlite i ljubite jer imate velike šanse da ostanete zajedno tokom celog života!

Tvoja reakcija?