Fancy 309 pregleda 06. Oktobar 2022.

Ako volite Purpurna srca, pogledajte i ove filmove

NICHOLASGALITZINE/INSTAGRAM

Romantična drama 'Purple Hearts' zaludela je brojne obožavaoce širom sveta i već je neko vreme broj jedan na Netflixovoj listi najgledanijih filmova. Ako je ovaj film oduševio i vas i tražite još neke slične filmove, nastavite sa čitanjem jer vam donosimo nekoliko predloga.

Purpurna srca

Suočena sa mogućnosti deportacije iz zemlje, urednica knjiga Margaret Tate (Sandra Bullock) odlučuje da se uda za svog mladog asistenta Andrewa (Ryan Reynolds), ali taj dogovor sa sobom vuče određene posledice. Naime, kako piše, Decider, Andrew pristaje oženiti se sa Margaret samo ako ga promoviše na višu poziciju.

Kada razreše taj 'problem', kao i uvek, pojavi se drugi, a to je - imigracijska služba pred kojom moraju da glume da su zaista zaljubljeni.

Moja nazovi žena

Ova romantična komedija prati plastičnog hirurga Dannyja (Adam Sandler) koji se na dejtovima pretvara da je u braku koji je pred raspadom kako se niko ne bi previše 'vezao' za njega. Ali, problem nastaje kada se zaista zaljubi u jednu ženu kojoj je ispričao sve o svojoj 'supruzi'. 

Tada Danny, umesto da bude iskren, zamoli svoju asistentkinju (Jennifer Aniston) da se pretvara da je njegova, uskoro bivša, supruga. Naravno, njihova osećanja počinju da se kreću u drugom smeru. 

Single All the Way

U ovoj romantičnoj komediji, Peter odlazi u posetu svojoj porodici za božićne praznike i nagovara svog prijatelja Nicka da mu glumi dečka kako bi porodica prestalada ga zadirkuje zbog toga što je 'single'. Ali, situacija se komplikuje kada Peteru mama namesti dejt na slepo.

Candy Jar

Ova romantična komedija prati suparnike Benneta (Jacob Latimore) i Lonu (Sami Gayle) koji su iz potpuno drugačijih svetova, ali jedna stvar im je zajednička - oboje žele biti predstavnici debatnog kluba svoje škole. 

Ali, u ovom suparništvu će naučiti da se suprotnosti itekako privlače. 

Tvoja reakcija?