Fancy 345 pregleda 13. Jun 2023.

Apsolutni hit ovog leta: Vanila hromirani manikir!

ewelina.mitera/instagram

Lepi i negovan nokti san su svake žene. Bez obzira da li ste ljubitelj minimalističkog manikira ili volite raskošne,d uge i svetlucave nokte, ovaj letnji hit će se dopasti svima, a reč je o vanila hromiranim noktima. Ovaj trend je nastao još prošle godine kada je Hailey Bieber pokazala svoje nokte u ovoj varijanti, a ove godine je baš on savršen letnji izbor kada je manikir u pitanju

Ove je u pitanju varijanta dugogodišnjeg trenda, a to su svetlucave metalik nijanse na noktima. Iako je nastao na Instagramu, ovaj trend je svju ekspanziju doživeo na TikToku gde ima skoro 20 miliona pregleda, piše Lepota i zdravlje.

"To je suptilan, čist manikir koji je savršen za svaku priliku",  kaže Aleksandra Teleki, poznata i kao The Hot Blend na Instagramu i TikToku, koja je osmislila ovaj trend koji kada uhvati svetlost, stvara prelepu srebrnastu nijansu.

Ako i vi želite da same napravite ovakav manikir, prvo nanesite gel lak u kremastoj boji koji ima hromiranu završnicu. Zatim pomešajte dva hromirana praha – prvi koji ima bisernu i meku završnicu i drugi koji je više kao ogledalo. „Kombinacija ova dva praha stvara zaista karakterističan efekat koji se menja u zavisnosti od osvetljenja“, kaže ona.

Magija ovog manikira leži u tome što pristaje svim tonovima kože, dužinama i obliku noktiju. Da biste postigli ovaj izgled kod kuće, koristite žućkasti lak sa bisernom završnicom ili klasičan kremasti, a zatim nanesite hromirani završni lak.

Tvoja reakcija?