Fancy 15 pregleda 11. Maj 2023.

Beyoncé će zaraditi preko 1,8 milijardi € na novoj turneji

printscreen/canva

Bijonse bi mogla da zaradi preko 1,8 milijardi evra tokom svoje predstojeće Renesansne turneje, prema poslovnoj publikaciji Forbs. Časopis je naveo da je procena zasnovana na optimističnoj prodaji karata prema kojoj su ih neki obožavaoci kupovali po prosečnoj ceni od 700 dolara (oko 640 evra) po komadu

Takođe se navodi da bi Bijonse mogla da uplati "značajan deo" profita od robe i da plati troškove turneje od 20% prihoda. Njen prvi nastup bi trebalo da počne u Stokholmu danas, 10. maja i biće njena prva svetska turneja u poslednjih sedam godina.

Pevačica bi trebalo da svira na nekoliko mesta širom Velike Britanije, uključujući londonski Totenhem Hotspur stadion, Kardifov stadion Principality, Murrayfield u Edinburgu i Sanderlendov stadion svetlosti.

Prema Forbsu, samo prodaja karata bi do septembra mogla da ostvari više od 2,1 milijardu evra. Ovo je iznad najnovije procene publikacije za 'The Eras Tour' Tejlor Svift, koja je iznosila 1,7 milijardi evra.

Kada su karte puštene u prodaju za Bijonsinu turneju, nastao je potpuni haos. Veb lokacije koje prodaju željene karte su se srušile, ostavljajući mnoge ljude nesrećnim u svojim naporima. Forbs kaže da je velika potražnja zbog toga što su ljudi željni da se vrate ličnim koncertima nakon pandemije.

'The Renaissance World Tour' će pomoći studentima na koledžima i univerzitetima u 10 gradova kroz fondove stipendija. Bijonse je u februaru postala najodlikovaniji Gremi umetnik svih vremena nakon što je pokupila svoj 32. trofej na 65. godišnjoj ceremoniji, a sada će izgleda postati i milijarderka!

Tvoja reakcija?