Fancy 3193 pregleda 20. Februar 2023.

Bob frizura je već postala simbol 2023. godine!

instagram/canva

Sve više stranih zvezda se odlučilo da napravi neke promene na sebi, a kud ćete bolje promene ako ne na kosi jer su one najlakše uočljive. Iako je 2023. godina tek počela, čini se da je bob frizura već preuzela ulogu "najmodernije" pa su se neke dame odlučile da svoju kosu stilizuju na ovaj način

Kako piše Her, među najpoznatijim damama koje su ponele ovu frizuru su Emily Ratajkowski, Lizzo i Iris Law, a za njima ne zaostaje ni Maura Higgins, ali i još neke zvezde.

Emily Ratajkowski se odlučila na bob frizuru čija dužina doseže do donje vilice i savršeno je ističe, a to je uskladila sa šiškama. emily se ovakva pojavila na reviji Marka Jacobsa u New Yorku.

Na dodeli nagrada Britt, Lizzo je zakoračila na crveni tepih sa bob frizurom koja je bila simbol 60- tih godina zbog uvijenih krajeva. Na ovaj način podržala je vanvremensku frizuru!

Na istoj dodeli našla se i Iris Law koja je svoj bob upotpunila tako što je zagladila i vezala prednje delove uokvirujući lice, dok je kasnije svoju kosu predstavila u raznim šaljivim videima.

Maura Higgins ima bob koji se ne razlikuje od Emratinog, ali je njen stil malo "slobodniji" i pipke duže. Sa ovom frizurom se pojavila u Londonu na premijeri filma "Creed III".

Još jedna bob frizura, prelepog izgleda našla se i na glavi Zendaye. Ona se odlučila za takozvani bočni bob sa kojim je dobila savršen volumen još u decembru prošle godine.

Šta mislite, ima li šanse da i vi ponesete ovu frizuru tokom predstojećih dana?

Tvoja reakcija?