Fancy 32 pregleda 31. Jul 2023.

Britnini memoari odloženi zbog Falina i Timberlejka?!

pixsell/canva

Memoari Britni Spirs se željno iščekuju među svetskom i domaćom populacijom i trbealo bi da u oktobru ove godine ugledaju svetlost dana, ali izgleda da njeni bivši momci usporavaju ovaj proces iako su svesni šra bi sve Britni mogla da otkrije

Ako postoji knjiga koju poručujemo pre nego što je uopšte odštampana, to su memoari pevačice Britni Spris pod nazivom "Žena u meni". Međutim, posotji mogućnost da ćemo još malo morati da sačekamo u išćekivanju jer advokati njenih poznatih bivših momaka, Kolina Farela i Džastina Timberlejka još uvek proučavaju njen rukopis. Ono što je očigledno jeste da je zabrinutost pravnika odložila objavljivanje knjige za četiri meseca, kako su navodili neki strani mediji.

Kako piše Her, advokati dvojice bivših momaka Britni Spirs su zahtevali da pregledaju rukopis i bili su izrićiti da se neke njene ispovesti povuku. Iako još uvek ima škakljivih i nezgodnih priča, Farel i timberlejk su još na početku bili svesni šta bi objavljivanje Britninih memoaramoglo da im donese. 

S obzirom da je situacija rešena, memoari Britni Spirs su spremni za puštanje u štampu, a tiče s ekonkretno njenog propalog braka, bivših ljubavi i odnosima sa roditeljiam i sestrom. Spekuliše se i o tome da će Britni za ovo remek delo dobiti 14 miliona evra te da se nejgovo objavljivanje očekuje 24. oktobra tekuće godine. 

Što se tiče izdavača, oni su Britninu knjigu opisali kao "hrabru i zapanjujuće dirljivu priču o slobodi, slavi, majčinstvu, opstanku, veri i nadi". Hm, šta bismo mi još mogli da doamo osim da željno iščekujemo 24. oktobar!

Tvoja reakcija?