Fancy 236 pregleda 15. Februar 2023.

Cara Delevingne i 'prekinuti koncert' oduševili internet!

instagram/canva

Na ovogodišnjem Super Bowl- u nejveća zvezda i centar zbivanja je Rihanna, što zbog nastupa nakon duge pauze, što zbog vesti o novoj trudnoći. I kao što se to i očekivalo, mnogi su došli samo kako bi nju podržali i uživali u nastupu, a manekenka Cara Delevingne je upravo to i dokazala natpisom na svojoj majici

Naime, kako prenosi Index, Cara se pojavila u majici na kojoj je pisalo: "Rihannin koncert prekinut fudbalskom utakmicom, čudno, ali kako god" pa je i fotografiju sebe u majici objavila na Instagramu uz hešteg #teamRihanna. Pored Adelle, i Cara je pokazala da se na ovom mestu našla samo zbog Rihanne, a na ovaj način je nasmejala pratioce širom sveta. 

Kao što smo već pisali, Rihannin nastup je zasenio Super Bowl toliko da je Twitter u jednom momentu prestao da radi zbog širenja informacija. Pored trudnoće i sjajnog nastupa, Rihanna se na sceni i šminkala što je posebno oduševilo njene fanove, a na ovaj način je Rihanna promovisala i svoj brend koji je popularan širom sveta. 

Ipak, postoji nepisano pravilo da ne možete uvek svima da ugodite, a među njima se ovaj put našao i bivši američki predsednik Donald Trump koji je za Rihannin nastup izjavio da je "epski promašaj" i da je "najgori u istoriji Super Bowl- a". 

Ne bi bilo loše ni naglasiti da je Rihanna prva milijaredka koja je nastupla do sada an Super Bowl- u. Pre nje, to je bio Dr. Dree, ali Rihanna je prva dama i trudnica koja je imala priliku da nastupa u poluvremenu najgledanijeg sportskog događaja u Americi. 

Mi mislimo da je Rihanna "pokidala", a ti?

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?