Fancy 74 pregleda 18. Januar 2023.

Chrissy Teigen i John Legend po treći put postali roditelji!

instagram/canva

Kod Chrissy Teigen i Johna Legenda su 13. januara "stigle rode" i donele još jednu bebu! Nakon šest godina, porodica je bogatija za još jednog člana, a to je potvrdio i sam John na koncertu koji je održao u petak rekavši da je to za njega blagosloven dan nakon što ga je proveo u porodilištu sa svojom suprugom

U avgustu prošle godine, Chrissy Teigen je objavila da je ponovo trudna, dve godine nakon pobačaja o kome je govorila javno. Tada su takođe očekivali sina koga su želeli da nazovu Jack, ali na žalost, izgubili su bebu u 20. nedelji. Kada je Teigen objavila da ponovo očekuje bebu, priznala je da je puno oklevala da li da podeli tu vest brinući se za zdravlje fetusa. 

Ubrzo nakon toga, govorila je i kako je ova vest uticala na njenu stariju decu, ćerku Lunu i sina Milesa, rekavši tada da je Luna puna ljubavi i iščekivanja kada je proširenje porodice u pitanju, dok je Miles pomalo uzdržan jer se boji da ne izgubi "titulu" bebe.

Chrissy je do porođaja nastavila da deli trudničke fotografije na kojima je uvek vesela i nasmejana. 

Nadamo se da će ovaj par uskoro podeliti fotografije svoje bebe!

 

 

Obožavaš pevati? Sanjaš o nastupu na velikim pozornicama? Vreme ti je da se prijaviš na novi glazbeni show Superstar. Osvoji nagradu od 50.000 evra i pokaži što znaš!

 | Author:

Tvoja reakcija?