Fancy 79 pregleda 02. April 2023.

Da li nas očekuje nastavak 'The Princess Diaries'?

youtube

Ako ste uživali gledajući orva dva dela ovog filma, onda s esigurno pitate šta se dešava sa nastavkomi hoće li ga uopšte biti. Iako je The Hollywood Reporter prošle godine najavljivao nastavak, evo šta Julie Andrews i Chris Pine imaju da kažu na to

Nespretna i povučena Mija kojoj baka iznenada otkriva da joj je otac bio kraj i da je zapravo princeza nalazi se u dilemi da li da napusti dosadašnji život i pridruži se nepoznatim ljudima prihvativši sva pravila koja nosi sa sobom život princeze ili da ostane autsajderka bila je i ostala omiljeni lik mnogima od nas, a svi koji smo je zavoleli nekako smo se vezali za glumačku ekipu ovog filma. Međutim, glavno pitanje koje se postavlja je da li ćemo ikada dočekati treći deo o kome maštamo ili su to samo puste priče.

Glumac Chris Pine gaji velike nade kada je produžetak ovog filmskog projekta u pitanju i rekao je da će se kao Nicolas Devero rado vratiti u svoju ulogu. Otkrio je da bi rado glumio u trećem delu, piše Her. Veoma je zainteresovan da se čitava priča nastavi tamo gde je stala. 

Anne Hattaway, glavna glumica koja tumači lik Mie takođe bi volela da se ponovo nađe u istoj ulozi, ali da mogu proći i godine dok do toga ne dođe. Dodala je i da se film ne može nastaviti bez Julie Andrew.

Međutim, kada je u pitanju Julie, ona ne misli da će ikada doći do nastavka snimanja ovog filma rekavši da joj se to čini nemogućim.

 

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?