Fancy 48 pregleda 20. Jun 2023.

Evo gde posetiti odmaralište iz High School mjuzikla

printscreen/canva

Iako možda već znate da je srednja škola u kojoj su snimali "High School Musical" prava škola koju možete posetiti, ono što će vam verovatno biti novo jeste da je odmaralište iz drugog dela pravo mesto takođe. Ne samo da možete da se kupate pored bazena kao što je Šarpej nekada radio, već možete i da plešete na livadi kao Zak Efron u „Bet On It“"

Jutjuber Lucas Cruikshank, najpoznatiji po ulozi svog lika Freda Figlhorna, nedavno je otputovao na lokaciju snimanja filma "High School Musical 2" i podelio svoje iskustvo na TikToku. U nastavku mjuzikla, deca iz East High dobijaju poslove preko leta u kantri klubu "Lava Springs" u Novom Meksiku, čiji su Šarpejevi roditelji članovi. "Lava Springs Countri Club" nije pravo mesto, već je stvoren za originalni film Disney Channel-a. Lokacija snimanja nije čak ni u Novom Meksiku. Kao što je East High School iz filmova u Juti, tako je i odmaralište High School Musical 2. I ne morate čak ni da budete član kantri kluba da biste ga posetili. Evo svega što treba da znate ako ikada budete hteli da posetite lokaciju snimanja High School Musical 2.

Odmaralište High School Musical 2 je zapravo hotel "The Inn at Entrada", koji se nalazi u Sent Džordžu u Juti. Udaljen je skoro pet sati od East High-a u Solt Lejk Sitiju.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Definitivno ćete želeti da ostanete u odmaralištu nekoliko dana da biste zaista uživali u svim pogodnostima i pronašli svako mesto iz filma. Dok ste tamo, slobodno rekreirajte nekoliko scena i muzičkih sekvenci za TikTok, kao što je Cruikshank. Takođe, uživajte u drugim turističkim stvarima u Juti. Na primer, odmaralište se nalazi u blizini Nacionalnog zaštićenog područja Red Cliffs, koje uključuje državni park Snow Canyon i Pioneer Park, i udaljeno je oko sat vremena od Nacionalnog parka Zion

 Najveći prioritet je izležavanje pored bazena kao što je Sharpay u „Fabulous“. Samo ne zaboravite svoje ružičaste „peškire uvezene iz Turske“. Tu su i košarkaški tereni na kojima Troj i Čed igraju basket kada ne rade, kao i zloglasni teren za golf gde se Troj vrteo dok je pevao „Bet On It“.

Kao što je pomenuto, morate da svratite do mosta gde Gabrijela vraća svoju T ogrlicu Troju tokom „Gotta Go My Own Way“ pre nego što odete do maminog kombija. Ako niste za ples, ali želite da igrate bejzbol, teren gde su snimali „I Don’t Dance“ je samo četiri minuta udaljen u kompleksu Canyons.

Postoji 62 apartmana u "The Inn at Entrada" koji se kreću od studija i jednosobnih do četvorosobnih apartmana i kuća. Za najisplativiji odmor, poželećete da uzmete jedan od njihovih studio apartmana koji dolazi sa kupatilom, kuhinjom i bračnim krevetom. Tu je i poluprivatni otvoreni vrt i kamin, što je lepo tokom zime. Ta soba, u kojoj spavaju dvoje, košta oko 224 dolara po noći. Postoji i dnevna odmarališna naknada od 20 dolara, tako da dajete 122 dolara po osobi svakog dana. 

Da li vam je ovo ikonično odmaralište na listi za ovogodišnja putovanja?

Tvoja reakcija?