Fancy 287 pregleda 21. April 2023.

Evo ko je najseksi žena u 2023. godini!

printscreen/intagram/canva

Maksim magazin je u svojoj godišnjoj listi Hot 100 za 2023. godinu proglasio Ešli Grejem, plus size modela, za najseksepilniju ženu na svetu. Lista obuhvata najuspešnije i najlepše žene u industriji zabave, sporta i pop kulture, a Ešli Grejem je zauzela prvo mesto. Ona je jedno od najpoznatijih imena u pokretu koji promoviše lepotu ženskog tela u svim oblicima i veličinama

"Ešli Grejem, kraljica oblina, dašak je svežeg vazduha u modnoj industriji. Ona nije samo model, ona je pokret. Ešli nas podseća da tajna nije samo u prihvatanju svojih oblina, već u prihvatanju sebe onakvima kakvi jeste", poručili su u tekstu o ovoj lepotici koju su sa samo 12 godina otkrili u jednom šoping-centru."

"Ešli je hodajuće umetničko jelo. Da je Botičeli danas živ, ona bi bila njegova Venera", dodali su još iz Maksima. Ešli na Instagramu ima preko 20 miliona pratilaca kojima svakodnevno poručuje da moraju da prihvate svoja tela, bez obzira na veličinu i oblik. 2021. godine rodila je blizance i tad je ponosno pozirala gola i objavila nesređenu fotografiju."

Prvih 10 imena na listi najseksi žena 2023. su:

1.Ashley Graham

2. Margot Robbie

3. Ana de Armas

4. Samara Weaving

5. Sabrina Carpenter

6. Sadie Sink

7. Olivia Rodrigo

8. Isabela Merced

9. Joey King

10. Jodie Comer

Šta vi kažete, kako vam se svidja izbor najseksi žene za 2023. godinu?

Tvoja reakcija?