Fancy 199 pregleda 31. Oktobar 2022.

Evo šta odgovoriti ljudima kad pitaju: 'Kad ćeš se udati?'

canva

Potraga za ovim čuvenim pitanjem je zaista iscrpljujuća, pogotovo ako želite biti pristojni i lepo odgovoriti na pitanje. Ako nemate ideje, mi smo ih pronašli za vas i tako vam pokušali olakšati. Pišite nam u komentarima svoje kreativne odgovore i tako pomognite drugima!

Svi smo barem jednom bili u situaciji kad smo se našli u društvu prijatelja, članova porodice, pa čak i poznanika koji nas nisu prestajali ispitivati o bračnom statusu. Ova situacija je posebno poznata devojkama u 20-ima koje još nisu shvatile šta žele od života, a kamoli da počnu razmišljati o braku, deci i svemu 'ozbiljnom' što sledi. 

Ova pitanja stvarno prodiru u privatnost i znaju biti naporna, a tuđa znatiželja nas dovodi do ivice ludila. Nađemo se u situaciji iz koje se pokušavamo izmigoljiti, a opet, želimo biti pristojni i lepo odgovoriti. Ali, šta odgovoriti kada te tako ispituju, a ti si i dalje solo i ne planiraš ništa ozbiljno još narednih par godina? Evo par ideja od ljudi s portala Quora koje bi ti mogle pomoći odgovoriti na pitanje "kad ćeš se udati?":

Kad mi nađete tog srećnika

via GIPHY

Pre medenog meseca



Nisam još upoznala muškarca kog bih htela zadržati

via GIPHY


Kad JA to budem htela

via GIPHY

Šta će mi muškarac kad imam mačke

via GIPHY

Kad budem mogla da priuštim razvod

via GIPHY


Kad na vrbi rodi grožđe

via GIPHY

Brak je samo papir

via GIPHY

Da li biste to pitali i svog muskog prijatelja?

via GIPHY

A kako vi odgovarate na ovakva pitanja?

Tvoja reakcija?