Fancy 32 pregleda 30. Maj 2023.

Fanovi tvrde da su Ostin Batler i Kaja Gerber vereni

printscreen/canva

Glasine da su se njih dvoje verili počele su da rastu na internetu nakon što je DeuxMoi objavio anonimnu dojavu koja je otkrila da je zvezda 'Elvisa' zaprosio svoju devojku u aprilu

Insajder je takođe rekao da par želi da svoju veridbu drži podalje od očiju javnosti i potpuno u tajnosti. Dok su fanovi širili ove informacije i bili opsednuti idejom da njih dvoje planiraju da se venčaju, izvor blizak njima je rekao za TMZ da to nisu ništa drugo do običnih glasina.

Ostin i Kaja su u vezi od decembra 2021. godine nakon njegovog rastanka od Vanese Hadžens 2019. godine. Glumac koji je nominovan za Oskara je osam godina izlazio sa Diznijevom zvezdom. Kaja je takođe raskinula sa svojim partnerom Džejkobom Elordijem pre nego što je počela da izlazi sa Batlerom.


Par je objavio svoju vezu na Met Gali 2022. godine u Njujorku nakon što su otputovali u Pariz da zajedno obeleže svoj prvi Dan zaljubljenih. Par se nije slikao zajedno od 27. aprila, što je samo dodalo ulje na glasine da su vereni i to drže u tajnosti.

Jedan obožavatelj je rekao: "Ovo je kao Sindi Kraford i Ričard Gir u sledećoj generaciji!" Drugi je napisao: "Srećan sam zbog njih!!!" Treći je dodao: "Bravo za njih. Sladak par. Deluju srećno zajedno."

Tvoja reakcija?