Fancy 146 pregleda 30. Januar 2023.

Fashion Week recap: Kylie sa glavom lava na haljini!

instagram/canva

Ako ste mislili da ste sve već videli, mi smo tu da vas razuverimo- niste! Kyllie Jenner se na u parizu na Nedelji mode pojavila u baršunastoj vrnoj haljini nosivši na sebi glavu lava! Ne sliku, trodimenzionalnu glavu!

Iako su neki odmah napali Kylie za nemilost prema životinja, pa je čak i grupa za zaštitu životinja uključena u sam događaj, Her piše kako je Kylie Jenner već objasnila da se radi o ručno napravljenoj glavi od veštačkih materijala. Mnogi smatraju da je Kylie ovom kreacijom htela da dopre do svesti ljudi kako zbog svog egoizma ne bi lovili životinje.

 | Author: instagram/canva instagram/canva

Pored Kylie, sa sličnim dizajnom se pojavila i Naomi Campbell koja je na svojoj haljini imala glavu crnog vuka. 

Kylie je podršku dobila i od PETA- e (People for the Ethical Treatment of Animals),organizacije koja se bavi životinjama koje su eksploatisane na razne načine, od lova do zabave. Njihov stav je da je Kylie svojim izgledom želela da pošalje snažnu poruku o zaštiti životinja. Čak je i predsednik ove organizacije aplaudirao Kylienom izboru rekavši da je ovo znak da ukoliko postoji volja, postoji i mogućnost, aludirajući na to da ne moramo da izlažemo životinje patnji kako bismo lepo zgledali.

Kako se vama čine ovakvi outfiti?

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?