Fancy 35 pregleda 20. Decembar 2022.

Harry i Meghan žele izvinjenje od kraljevske porodice

printscreen/youtube/canva

Može se reći da se prašina polako sleže nakon kontraverzne Netfliks serije princa Harija i Megan Markl, i možda se pitate šta je sledeće za njih i kraljevsku porodicu. U idealnom svetu, formalno izvinjenje iz palate i sastanak je ono što bi njih dvoje voleli, očigledno

Kako piše Cosmopolitan, Hariju i Megan bi se zaista dopalo kada bi stariji članovi kraljevske porodice pogledali dokumentarac i onda stvarno razgovarali sa njima o svim pitanjima koja se njima postavljaju. Izvori su tom izdanju rekli da nedavni sastanak koji je Palata organizovala između Ngozija Fulanija i bivše dame u čekanju lejdi Suzan nakon izlaska Husijevog duboko problematičnog razgovora sa Fulanijem na videlo pokazuje „dupli standard“ sa kojim su se suočili iz Firme kada su otišli javnosti sopstvenim borbama.

"Ništa slično nikada nije urađeno kada su Hari i Megan izneli različite probleme - bez sastanka, formalnog izvinjenja ili preuzimanja odgovornosti", objasnio je izvor blizak Hariju i Megan. "To je teško progutati - 100% da, oni bi želeli da imaju sastanak."

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

Da li će se taj sastanak ikada desiti?

Ne računajte na to, ako su izvori Sunday Times-a u pravu. Dok je insajder opisan kao viši izvor iz Palate očigledno rekao da „Ako [Hari i Megan] žele da stupe u kontakt sa kraljem, znaju gde on živi“, drugi izvor blizak kralju Čarlsu je prilično odbacio ideju da stupi u kontakt sa njima o tome da dođe do izvinjenja kraljevske porodice.

Prema Čarlsovom izvoru, monarh vidi Harija i Megan kao "sramotnu izdaju poverenja, neželjenu distrakciju u kratkom roku i veoma štetnu za porodicu." Ali to nije toliko štetno za monarhiju koliko smo se plašili. Većina razumnih ljudi će vidi to kakav jeste — samozadovoljan, jednostran i eksploatatorski... Siguran sam da će Hari zažaliti ako se ne izgubi za svet."

Koliko god bi Hari voleo formalno izvinjenje za sve što je Megan doživela pre odlaska iz kraljevske porodice, „istinska potraga“ na kojoj je podelio svoju priču je „misija da promeni stvari na način na koji on misli da ih treba promeniti“, prema kraljevskom prijatelju citiranom u članku Sunday Timesa.

"Sve što Hari radi i kaže je ukorenjeno u želji da pokuša da promenimo stvari na bolje, čak i ako se svi ne slažu sa tim“, dodao je Harijev prijatelj. „Ako je rezultat svega toga institucija i porodica koja funkcioniše na moderniji način, onda tim bolje....ako postoji šansa da se stvari unaprede za sledeću generaciju, to je pozitivno."

Kako se vama čini, hoće li dobiti traženo izvinjenje?

Tvoja reakcija?