Fancy 39 pregleda 05. Januar 2023.

I Meghan Markle će objaviti šokantne memoare?!

pixsell/canva

S obzirom da se bliži datum objavljivanja memoara princa Harrya pod nazivom "Spare", koje je najavljeno za deseti januar, i njegova supruga razmišlja da objavi knjigu slične sadržine. Po rečima izvora, par je navodno potpisao ugovor za četiri knjige sa izdavačkom kućom. Meghan je već objavila jednu knjigu za decu pod nazivom "The Bench"

Ipak, druga knjiga Meghan Markle mogla bi da bude sve samo ne dečija literatura. Kako objavljuje Her, Meghan razmišlja o tome da napiše memoare u kojima će biti potpuno iskrena o svom životu u kraljevskoj porodici kao i njen suprug. Izvori smatraju da bi njena priča mogla biti relevantna koliko Harryeva, ali i posebno interesantna jer "koliko se glumica na kraju uda za prinčeve"?

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

Kada je u pitanju "Spare", kračljevska porodica je veoma zabrinuta i sa nestrpljenjem očekuje deseti januar kako bi videla šta je princ Harry sve izneo u svojoj knjizi. Neki smatraju da će ova knjiga samo pogoršati njegov odnos sa bratom jer je u njoj izneo detalje njihove svađe. 

via GIPHY

Kakav će epilog dobiti ova priča i hoće li se Meghan zaista odvažiti da krene stopama svoga supruga ostaje nam da sačekamo prvo izdanje knjige. Da li ćemo se šokirati poput kraljevske porodici ili ćemo uživati u opisima spletki i intriga, saznaćemo vrlo uskoro! Spremite se, leteće perje!

Tvoja reakcija?