Fancy 122 pregleda 22. Avgust 2023.

Da li Kim Kardašijan ima neke tetovaže?

printscreen/canva

Iako sestre Kardašijan-Džener svakako imaju mnogo toga zajedničkog, jedna stvar posebno izdvaja Kim Kardašijan od ostalih. Ova 42-godišnja preduzetnica je hrabro istraživala mnoge modne i kozmetičke trendove tokom godina, ali postoji jedan oblik samoizražavanja kojeg se klonila: tetovaže

Zvezda „Kardašijanovih“ do sada je ostala bez mastila i, kako se ispostavilo, ima poseban razlog da tako i ostane. Osnivačica SKIMS-a je savršeno jasno iznela svoj stav o mastilu za telo kada su ona i njena mlađa sestra Kloi Kardašijan bile pozvane na sedeći intervju u emisiji „The Wendi Williams Show“ 2009. godine.

via GIPHY

Dok je suosnivač Good Americana prošetao publiku kroz svoju kolekciju tetovaža, voditeljka je pitala stariju sestru o nedostatku tetovaža. Ne propuštajući ritam, zvezda je urnebesno dobacila: "Dušo, da li bi stavila nalepnicu za branik na Bentli?" uporedivši se sa luksuznim automobilskim brendom. Više od decenije kasnije, Kardašijanka još uvek nema nijedan dizajn trajno urezan na svojoj koži, ali to ne znači da nije inspirisala druge da se tetoviraju za nju.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Tokom svoje veze sa komičarem i glumcem Pitom Dejvidsonom, koja je navodno počela u oktobru 2021. i završila negde u avgustu 2022. godine, bivša zvezda emisije „Saturday Night Live” obeležila je njihovo zajedničko vreme dodavanjem četiri smislena dizajna u svoju kolekciju od 100+ tetovaža. Istetovirao je tekst "Moja devojka je advokat" u blizini svoje ključne kosti kao oda Kim koja je položila ispit za bebu, plus žig "Kim" na grudima. Ali to nije bilo sve: takođe je tetovirao vrat sa natpisom „KNSCP“, komad koji je verovatno posvećen Kardašijanovoj deci sa bivšim mužem Kanye Westom, i reči „Jasmine ∞ Aladdin“ na njegovom vratu, kao znak pažnje bivšem paru.

Međutim, nakon njihovog razlaza, Pete je navodno prikrio sva četiri komada koja je uradio za Kim. Ovo ne bi trebalo da bude iznenađenje jer je Davidson već bio duboko u procesu trajnog uklanjanja svih svojih tetovaža kada su se prvi put povezali. Što se tiče Kim, ostaje da se vidi da li će ikada dobiti sopstvenu tetovažu.

Tvoja reakcija?