Fancy 373 pregleda 17. Januar 2023.

ISTRAŽILI SMO: Ko je nova Miss Univerzuma?

instagram/canva

Na ovogodišnjem takmičenju za Miss Univerzuma održanom u Nju Orleansu, pobednička lenta i tijara vredna čak 5,3 miliona dolara pripala je prelepoj Amerikanki Arboni Gabriel. Njena prva pratilja je Amanda Dudamel iz Venecuele, dok je za drugu izabrana Andreina Martinez iz Dominikanske Republike

Ko je Arbona Gabriel?

Nova Miss Univerzuma, Arbona Gabriel, rođena je u Teksasu pre 28 godina i prva je Missica filipinskog porekla koja je preuzela titulu Miss SAD. Još jedna zanimljiva stavr je ta da je Arbona najstarija misica u istoriji jer je 28 godina gornja granica za učešće na ovom takmičenju.

Ona je po struci modni dizajner, bavi se i modelingom,a ima i svoju liniju odeće. Arbona odeću pravi od recikliranih materijala. Takođe, ova lepotica daje časove šivenja ženama koje su žrtve nasilja u porodici i trgovine ljudima. Poznata je po zalaganju za druge kako bi pokazala da svako od nas poseduje neki talenat. 

Kako se vama čini najlepša žena svetu?

 

Obožavaš pevati? Sanjaš o nastupu na velikim pozornicama? Vreme ti je da se prijaviš na novi glazbeni show Superstar. Osvoji nagradu od 50.000 evra i pokaži što znaš!

 | Author:

Tvoja reakcija?