Fancy 36 pregleda 02. Decembar 2022.

Izgleda kao da je Adele ispunila svoja obećanja!

printscreen/intagram/canva

U januaru, Adel je iznenada otkazala svoj zakazani boravak u Las Vegasu samo jedan dan pre otvaranja, i evo šta je imala da kaže povodom toga

U emotivnom postu na Instagramu, Adele je otvoreno rekla „moja emisija nije spremna“ i navela je da su članovi ekipe oboleli od COVID-19 kao jedan od razloga za odlaganje.

Pokušali smo apsolutno sve što smo mogli da to sastavimo na vreme i da bude dovoljno dobro za vas. Ali bili smo apsolutno uništeni kašnjenjem u isporuci i Covid-om“, objasnila je tada Adel.

Kroz suze, britanska pevačica se u više navrata izvinila što je izneverila fanove jer im je rekla da je „strašno razočarana“ što je donela tu odluku. Dodala je: „Tako sam uznemirena, i zaista mi je neprijatno, tako mi je žao svih ljudi koji su doputovali u Vegas.“ "Adel u Koloseumu Cezar palate" trebalo je da traje između 21. januara i 16. aprila, sa dve emisije svakog vikenda.
Na kraju je nastup odložen za ovaj mesec, a njen nastup je konačno počeo 18. novembra i trajaće do 25. marta. Kada je u julu objavila svoje nove datume, Adele je ponovila koliko je „slomljenog srca“ morala da ih odloži, ali je obećala fanovima da je to bila ispravna odluka, piše BuzzFeed.

Nakon samo četiri nastupa, jasno je da Adele nije lagala, a pevačica je dobila odlične kritike za svoje dosadašnje nastupe. Pored dvočasovnog seta sa nijednom unapred snimljenom numerom, ona je impresionirala sve svojim setom i efektima, uključujući i trenutak kada ona nestaje na kraju nastupa.

Zvezda je takođe kupila fanove za svoj visok nivo interakcije sa publikom, kako je redovno šetala po publici da ćaska sa fanovima i pravi selfije!

Tvoja reakcija?