Fancy 146 pregleda 25. Decembar 2022.

Jenna Ortega otkriva kako je korigovala skriptu za Wednesday

printscreen/intagram/canva

Emisija je po svemu sudeći postigla ogroman uspeh, postavši Netfliksova druga najgledanija serija, odmah nakon četvrte sezone „Stranger Things“, a za to je uglavnom zasužna Ortega i njen impresivan nastup. Ali prema njoj, neke od skripti u "Wednesday" prvobitno nisu bile po njenim standardima.

„Sećam se da postoji rečenica u kojoj govorim o haljini i u početku je ona trebalo da kaže: 'O moj Bože, ludim zbog haljine, bukvalno mrzim sebe'," Ortega je podelila u Netfliksovom intervjuu koju je korisnik po imenu @danniraies podelio na TikTok-u. Tekst se odnosio na scenu u kojoj Wednesday vidi haljinu koju kasnije nosi na maturskoj večeri, ali Ortegi je prvobitna reakcija prikladna Wednesday na nju delovala neautentično. "Bila sam oduševljena jer je to zvučalo kao... To je bila samo gomila takvih sitnica u kojima sam osećala da smo u stanju da izbegnemo mnogo dijaloga u pokušaju da ona zvuči ljudski", nastavila je.

U komentarima na TikToku, gledaoci su pohvalili Ortegu za njenu procenu. „Moramo da odamo priznanje glumcima koji znaju svoje likove bolje od pisaca ponekad“, napisao je jedan komentator. „Tako mi je drago što to nije rekla“, dodao je drugi. „Bez Džene, Wednesday bi bila tipična "drugačija" got tinejdžerka.“

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Ortega je bila veoma otvorena o svojoj ljubavi prema liku, prenosi PopSugar"Bilo je to veoma oslobađajuće, zadovoljavajuće iskustvo, jer ne morate da brinete", rekla je ona u intervjuu za Tudum od 21. novembra. „Ako ste loše raspoloženi i smrdljivo lice, nema veze... [Wednesday] se drži svog oružja, a ona ne želi nikome da ugodi. Što, kao neko ko je nekada neizmerno ugađao ljudima, zaista poštujem."

Nama se po ovome čini kao da je Jenna bila savršen izbor za ovu ulogu, šta vi mislite?

Tvoja reakcija?