Fancy 69 pregleda 12. Novembar 2022.

Jennifer Aniston otkrila sve o pokušajima da dobije dete

Steven Bergman

Godinama su mediji nagađali o potencijalnim pokušajima trudnoće i zaverama oko njenog razvoda, ali Dženifer Aniston je konačno ispričala priču iz svog ugla!

„Svet stvara priče koje nisu istinite, tako da bih mogla da kažem istinu. Osećam se kao da izlazim iz hibernacije. Nemam šta da krijem“, nedavno je rekla u intervjuu za Allure.

Kako se ispostavilo, tokom svih godina kruže glasine o tome da li će imati dete ili ne, prolazila je kroz vantelesnu oplodnju, pila kineske čajeve i tako dalje...

Aktivno je pokušavala da zatrudni i sve nade je polagala u to. Dok je bila na putu stvaranja bebe kako ona kaže, želela je da taj deo svog života zadrži privatnim. „Zato što osećam da je tako malo toga što mogu da zadržim za sebe. Sada kada sam u svojim 50-im, predomislila sam se.

 | Author: printscreen/youtube printscreen/youtube

Muka joj je od toga što drugi pričaju njenu priču, pa je odlučila da se pozabavi glasinama koje su je nekada mučile. „Ne daj Bože da je žena uspešna i da nema dete“, kaže ona.

Imala je i šta da kaže na odvratne glasine o razvodu:

 „Razlog zašto me je moj muž ostavio, zašto smo raskinuli i prekinuli naš brak, bio je taj što mu nisam dala dete. To su bile apsolutne laži.“

„Sve bih dala da mi je neko rekao: 'Zamrzni jaja. Učini sebi uslugu.' Samo ne mislite tako. Evo me danas."

Zamrzavanje jaja, ili krioprezervacija jaja je oblik očuvanja plodnosti. Zamrznuta jaja nikada ne ističu, pa se često preporučuje da to uradite u 20-im ili ranim 30-im godinama.

Ali sada Jennifer kaže: „Ništa ne žalim“, dodajući: „Zapravo sada osećam malo olakšanja jer više nema toga, 'Mogu li? Možda. Možda. Možda. Ne moram više da razmišljam o tome." Dodala je: "Brod je isplovio." I sada, nakon što je „toliko godina štitila svoju priču o vantelesnoj oplodnji“, ona kaže: „u ovom trenutku nemam šta da krijem“.

Zvezda "Prijatelja" posećuje terapeuta da se pozabavi nekim lečenjem "koje je odavno trebalo" da uradi, kako ona kaže...posebno u trenucima detinjstva. „Ja sam veoma nezavisna osoba. Osećam se kao da prolazim kroz period koji je bio izazovan i da se vraćam na svetlo“.

Naravno, i dalje je srećna što radi i dodaje: "Shvatila sam da ćeš uvek raditi na stvarima. Ja sam u stalnom radu. Hvala Bogu. Koliko bi nam život bio nezanimljiv kada bismo svi postigli prosvetljenje i to je to?"

Tvoja reakcija?