Fancy 52 pregleda 25. April 2023.

Kajli optužili da nosi lažne trepavice da proda maskaru

printscreen/intagram/canva

Kajli Džener je optužena da je nosila lažne trepavice na fotografiji na kojoj promoviše svoju novu maskaru Kilie Cosmetics 'Kylash' i ona se sada pozabavila tvrdnjama da nosi "ekstenzije trepavica" na fotografiji Kylie Cosmetics

Prošle nedelje (24. marta), Kajli Džener je objavila da će pustiti u prodaju svoju prvu maskaru. Na Instagramu, 25-godišnjakinja je objavila seriju slika koje reklamiraju novi Kylie Cosmetics proizvod uz natpis: "first everrrrrr MASCARA 🖤 I can’t wait to share it with you." Njena nova Kylash Volume maskara biće dostupna za kupovinu na internetu od 6. aprila.

Međutim, otkako je Kajli predstavila novu maskaru, ljudi su je optuživali da nosi ekstenzije trepavica na promo slikama.

Ubrzo nakon objave, fotografija Kajli u krupnom planu koja nosi novu maskaru postala je viralna na Instagramu, a mnogi fanovi su kritikovali Kajli jer izgleda da nosi veštačke trepavice. Jedna osoba je prokomentarisala: "Lažne trepavice. Možete ih videti." Druga osoba je napisala: „Daj mi video o tome kako ga nanosiš da bi tvoje trepavice prvo izgledale ovako BEZ ekstenzija za trepavice.

Neko drugi je dodao: „Kajli, molim te, ukloni ekstenzije trepavica 😂😂 devojko, svi možemo da ih vidimo stvarno 💯 molim te nauči da držiš stvari 💯 posto stvarnim. " Optužbe dolaze ubrzo nakon što se influenserka Mikajla Nogueira suočila sa odgovorom nakon što se pojavila da nosi lažne trepavice u TikTok video snimku koji promoviše novu L'Oreal maskaru.

Kylie Cosmetics tvrdi da vam Kylash maskara daje „obimnije, punije, prelepe trepavice, bez obzira na tip trepavica“. Kažu i da vam proizvod daje "trenutni volumen koji traje ceo dan".

Sada je Kajli odgovorila na optužbe. Odgovarajući obožavaocu koji je prokomentarisao: "Da li imate ekstenzije trepavica na ovoj slici?", Kajli je napisala: "Nemam !!!! 🖤." Kajli je takođe objavila i snimak na kom nanosi maskaru.

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?