Fancy 91 pregleda 16. Novembar 2022.

Kardašijani ovih dana baš jako ljute svoje fanove

Steven Bergman

Još u septembru, fanovi Kardašija izrazili su brigu zbog radosne reakcije Khloe kada je nazvana „jako mršavom“

U šokantnoj sceni, Kim Kardašijan je rekla Kloi da su joj njihove sestre Kendal i Kajli poslale poruku kako bi joj rekle da su zabrinute zbog Kloinog gubitka težine.

 | Author: printscreen/youtube printscreen/youtube

„Izgledaš veoma mršavo… Reći ću da su Kendal i Kajli – ne da pokušavam da im pričam iza leđa – ali su mi poslale poruku i rekle da su malo zabrinute za tebe jer si stvarno mršava“, objasnila je Kim. "Rekla sam, 'Mislim da je malo pod stresom'."

Izgledalo je da je Kloi bila oduševljena komentarom, a ogroman osmeh joj se pojavio na licu dok je u neverici držala ruku na grudima kada se kamera okrenula ka njoj.

 | Author: printscreen/youtube printscreen/youtube

Kloi je ignorisala zabrinutost svoje porodice i umesto toga je uzbuđeno dahnula dok je zaigrano pozirala sa podignutom nogom dok se smejala u sebi, piše BuzzFeed.

Zvezda je 2015. priznala da su je mediji naterali da se oseća kao „debela sestra“, jer su je stalno upoređivali sa sestrama.

Fanovi vide ovo kao jako tužnu scenu jer misle da Kloi ima kompleks od svojih sestara i očajnički pokušava da smrša zbog toga. Da stvar bude još neprijatnija za gleddaoce, kada su se Kloi i Kendal našle, zagrlile su se i ponavljale jedna drugoj "Kako si samo mršava, kako si samo mršava..."

Šta vi mislite, da li fanovi preteruju ili je Kloi stvarno opsednuta mršavljenjem? 

Tvoja reakcija?