Fancy 39 pregleda 05. Decembar 2022.

Kendall Jenner i Harry Styles su ipak samo prijatelji

Steven Bergman

Kendal i Hari su izlazili između 2013. i 2016. godine, a sada je izvor potvrdio da su oni "samo prijatelji"

Poznatog pevača dovodili su u vezu sa manekenkom nakon što je raskinuo sa Olivijom Vajld. Kendall je prisustvovala jednom od pevačevih nedavnih koncerata koji je podstakao glasine. Harry je takođe primećen kako joj šalje poljubac tokom svoje pesme "Love of mi Life". Ali izgleda da su oni jednostavno prijatelji. Izvor blizak zvezdi Kardašijana rekao je da se fokusiraju na svoje prijateljstvo. I Harry i Kendall su nedavno prekinuli svoje dugogodišnje veze, tako da je zabavljanje nešto za šta trenutno nisu zainteresovani.

Insajder, koji je navodno blizak Kendall, rekao je za Her:

„Ona i Harry su samo dobri prijatelji. Nakon raskida 2016., Harry i Kendall su ostali bliski, ali nemaju nameru da ponovo budu zajedno. Oni su ostali prijateljski tokom godina i ostali su u kontaktu. Ne dešava se ništa romantično, ali se oni s vremena na vreme sustignu i družili su se u društvenim okruženjima."

.

via GIPHY

Pevač je raskinuo sa rediteljkom i glumicom Olivijom Vajld ranije ovog meseca. Olivia se navodno muči nakon raskida, a izvor je nedavno rekao za People da se nada da će moći da reši svoje probleme sa Stajlsom. Međutim, par je odlučio da bi bilo najbolje da prekinu vezu.

Šta vi mislite, hoće li se ikada pomiriti?

Tvoja reakcija?