Fancy 263 pregleda 25. Januar 2023.

Kyile napokon objavila fotografiju i ime svog sina!

instagram/canva

Prošlog marta Kylie Jenner podelila je sa nama vest da su ona i njen suprug Travis Scot promenili prvobitno ime svog sina kome su dali ime Wolf. Ovo su uradili zato šro im ovakvo ime nije išlo uz njega, a sve do pre par dana kada je Kylie objavila fotografiju svoje bebe, nismo znali kako se dečak zove

Naime, kada se Kylie porodila prošlog februara, Travis i ona su poželeli sinu dobrodošlicu dajući mu ime Wolf Jacques, ali već 21. marta, mlada mama je podelila na svom instagramu da se njihovo dete više ne zove Wolf, ali o srednjem imenu nije govorila. Sada znamo da se dečak zove Aire, što znači Božiji lav.

Kada je u pitanju njena mama Caitlyn Jenner, ona je podržala svoju ćerku rekavši da je to njena odluka, a da je ona presrećna jer je postala baka i da rado svom unuku menja pelene. 

 | Author: instagram/canva instagram/canva

Prvobitna najava o promeni imena stigla je samo par sati nakon što je Kylie na YouTubeu objavila video koji je posvetila svom sinu. U njenu je podelila veoma meotivne trenutke od početka trudnoće do porođaja.

U videu je prikazala i bebin kutak koji je pun knjiga i igračaka, a nije nam promakla ni komoda sa bebinom obućom. 

Kako javlja People, jedan od izvora je nedavno govorio o Kylie i njenoj nimalo lakoj trudnoći. Bila je izložena velikim stresovima oa nije mogla u potpunosti da uživa u blagoslovenom stanju. Takođe, bilo joj je potrebno više vremena za oporavak nego nakon druge trudnoće. 

Kylie je polako počela sa vežbanjem, a najveći deo vremena pored brige o sebi provodi sa decom uživajući u ulozi majke. 

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?