Fancy 55 pregleda 05. April 2023.

Lana Del Rey je verena!

printscreen/canva

Pevačica Lana Del Rej, koja je nominovana za Gremi, navodno će se venčati nakon glasina da je sada verena sa menadžerskim partnerom agencije za talente Evanom Vinikerom

Prema izveštajima, Lana Del Rej je verena za partnera Evana Vinikera. Duo bi navodno trebalo da kaže "Da" posle samo meseci zabavljanja i nekoliko javnih nastupa. Lana Del Rej je verena za partnera Evana Vinikera, prema izveštajima. Pevačica Lana nedavno je objavila svoj deveti studijski album i u velikoj meri je držala svoju vezu sa menadžerom agencije za talente i muzičarem van očiju javnosti.

Kaže se da je duo srećniji nego ikad jer žele da svoju vezu podignu na viši nivo. Oni su primećeni sa velikim osmehom ranije ovog meseca dok su se pojavljivali u restoranu u Kaliforniji i pozirali sa obožavaocima. Izvori su rekli za Billboard da je srećni par sada veren, a zvezda nominovana za Gremi uživa sa svojim muškarcem, koji je blizak sa kolegom iz grupe Steel Train Džekom Antonofom koji često radi sa Lanom.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Džek je nedavno radio na Laninom poslednjem albumu pod nazivom "Did You Know There's a Tunnel Under Ocean Blvd".

Evan, koji je partner u Range Media, radi sa klijentima uključujući MAX, , Skyer Stonestreet and Wall Off the Earth. Ranije ovog meseca Lana je nagrađena nagradom Visionary na Billboardovoj ceremoniji 'Žene u muzici 2023'. Na dodeli nagrada rekla je: „Osećam da je biti srećna krajnji cilj. Pa sam to i uradila.

Navodi se da je debitovala sa svojim ogromnim dijamantskim prstenom na ceremoniji kada se pojavila na crvenom tepihu događaja.

Tvoja reakcija?