Fancy 210 pregleda 27. Avgust 2023.

Latte nokti su najnoviji jesenji modni trend!

printscreen/canva

Evo najnovijeg trenda koji možete dodati vašoj 'beauty' rutini. Predstavljamo vam Latte nokte, potomak i posledica viralnog 'Latte Make-up' trenda koji je inspirisao niko drugi do Hejli Biber

Čini se da je 26-godišnjakinja odgovorna za mnoge naše trendove inspirisane hranom i pićem, i, istini za volju, još uvek nas nije pogrešno usmerila.

Pokazujući nokte na Instagramu svoje manikirke, bila je prva koja je ušla u trend sa svojim noktima 'Chocolate Glazed Doughnut'. Slično kao i njegov prethodnik šminke sa sertifikatom Bieber, koji je apsolutno dominirao TikTokom, topli braon tonovi kao što su kakao i karamela vladaju i krasiće naše prste ove jeseni.

@haileybieber Latte Makeup 🥛☕️☕️ but let’s make it head to toe ✨ @rhode skin ♬ Beat - beaty

Korišćenje ovih boja pomoglo je da na vašoj koži stvorite istu duboku, bronzanu, jesenju privlačnost koju daje šminka od kafe.Znam da još ne želimo da pričamo o tome, ali što dalje ulazimo u zimsko vreme, očekuje se da će tamniji trendovi ići, prema Her.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Manikiri se kreću niz spektar toplih napitaka u potrazi za inspiracijom za boje, u rasponu od lattea i kapućina do moke i tople čokolade pre isteka godine.

@thehotblendofficial Ad. latte mani with @essie ☕️✨🤎🥐 For all the coffee drinkers out there the latte mani trend is one that we are all going to love! 🫶 Using essie mademoiselle, in my sandbox, back to love, not to-do, spin the bottle & gel couture top coat. #essie #lattenails #nailart #diynails #nails ♬ original sound - The Hot Blend

Bilo da su u pitanju samo vrhovi ili pun nokat, sve dok ima smeđe tonove, u trendu ste. Ovo je u suprotnosti sa nedavnim trendovima noktiju koji su pokazivali ljude koje nose mlečni manis, koristeći kremaste i sanjive živopisne bele boje za leto.

Tvoja reakcija?