Fancy 61 pregleda 09. Novembar 2022.

Lindsay Lohan izbacila novi cover za 'Jingle Bell Rock'

youtube/canva

Lindsay Lohan se 10. novembra trijumfalno vraća na ekrane u Netfliksovom najnovijem prazničnom filmu, "Falling for Christmas". Kao da ne možemo biti više oduševljeni, glumica je takođe izbacila iznenađujuću obradu pesme „Jingle Bell Rock“ kao deo saundtreka za film — i da, to je *savršen* tribute Mean Girls

Lindzi je glumila Cadi Heron u legendarnoj i vrlo često citiranoj komediji iz 2004. godine, u kojoj su ona i "The Plastics" izveli čuveni ples uz „Jingle Bell Rock“. Bio je to odlučujući trenutak zimskog šou talenata u srednjoj školi North Shore, a osamnaest godina kasnije, gotovo je nemoguće čuti upečatljivu božićnu pesmu i ne pomisliti na Cadi, Reginu, Gretchen i Karen.

Sada smo ponovo blagosloveni. Lindzi i Netfliks su 4. novembra objavili novu obradu, koja takođe sadrži rep stih muzičara Alija Tomineeka. „What a bright time, it's the right time, to rock the night away..." na ovaj muzički spot za naslovnicu Jingle Bell Rock iz filma "Falling for Christmas“, napisao je striming gigant na Tviteru, piše SevenTeen.

Na našim kalendarima je datum zabeležen i slušaćemo novu obradu „Jingle Bell Rock“ tokom cele zime, a vi?

Kako vam se čini?

Tvoja reakcija?