Fancy 81 pregleda 13. Mart 2023.

'Mean Girls' nastavak je zbilja moguć: Evo zašto!

printscreen/canva

Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried i Lacey Chabert su u pregovorima da glume u novom filmu Mean Girls. Amanda Sejfrid kaže da sve četiri originalne Mean Girls žele da glume u novom muzičkom filmu nakon što su pregovori navodno stali

Prošle nedelje se pojavila vest da su Lindzi Lohan, Rejčel Mekadams, Amanda Sajfrid i Lejsi Čebert pozvane da glume u predstojećoj filmskoj adaptaciji muzičke verzije Mean Girls. Međutim, izvor je rekao za Page Six da su „sve četiri devojke bile spremne da se vrate“, Paramount im je dao „nepoštenu“ ponudu koju su na kraju odbile.

Sada je Amanda govorila o novom filmu i da li će ona i ostali članovi originalne glumačke ekipe glumiti u njemu. Obraćajući se izveštajima o novom muzičkom filmu Mean Girls i da li će ona, Lindzi, Rejčel i Lejsi biti u njemu ili ne, Amanda je zagonetno rekla za Entertainment Tonight: „Još uvek se nadam čudu. To zapravo nije na nama, sve četiri smo za to 100%." Imajući to na umu, čini se da se sve svodi na to da li će Paramount ispuniti njihove zahteve za platama.

Amanda je potom zadirkivala kakvu će ulogu ona, Rejčel i Lejsi igrati u filmu. Dodala je: „Mislim da bismo zato što Rene igra Reginu, igrali nekog drugog, kao što su možda majke naših likova. To sam i mislila, ali slušajte, nisam videla scenario.

Što se tiče glavnog problema sa prvom ponudom Paramount-a, izvor je rekao za Page Six da je Rejčel Mekadams „u početku bila ponuđena veća uloga od ostale tri, ali ugovor nije potpisan“. Kako sada stoji, nova postava Mean Girls je sledeća: Angourie Rice će igrati Cady, Renee Rapp će igrati Reginu, Auliʻi Cravalho će igrati Dženis i Christopher Briney igraće Arona. Tina Fey i Tim Meadows će takođe ponoviti uloge gospođe Norberi i direktora Duvala.

Da li bi vi voleli da vidite ovaj legendaran nastavak?

Tvoja reakcija?