Fancy 159 pregleda 26. April 2023.

Mlečni french Jennifer Aniston je opet u modi!

canva

Navikli smo da Jennifer Aniston plasira modne trendove u svakom momentu, bio da se radi o ulozi ili o stvarnom životu. Iako od nje možda očekujemo neku novu frizuru koja bi poput "The Rachel" ponovo "zapalila" svet, ovoga puta imamo novu preporuku, a to je mlečni francuski manikir koji će ovog proleća biti broj jedan kada su nokti u pitanju

Jennifer je 28. marta prisustvovala premijeri filma "Mistery Mistery 2" u kome igra zajedno sa Adamom Sandlerom. Ona se pojavila u srebrnoj prozirnoj haljini sa istaknutim prozirnim dekolteom. Haljina je ukrašena crnim perlama i srebrnim draperima pa je Jennifer izgledala kao prava sirena. Uklopivši ovo uz jednostavne crne sandale, Jennifer je ponovo izmamila uzdahe svojih fanova. 

Kako je ovog proleća srebrna boja i te kako poželjna, Jennifer je odlučila da prati modni trend i opredeli se za ovu mrežastu haljinu, a sve to je uparila sa mlečnim francuskim manikirom koji se takođe ove godine vraća na velika vrata. 

Jennifer je ponela nokte koji su zaobljeni na krajevima, sa četvrtastom ivicom, a dužinom celog nokta nalazi se mlečno- ružičasta boja koja se pri vrhovima susreće sa belim frenčom. Iako ovo nije ništa novo, manikir koji Jennifer Aniston nosi će biti prava senzacija ovog proleća!

Jennifer je ovde izbegla klasični francuski manikir koji je svima dobro poznat otišavši korak dalje, a ako i vi želite da sami isprobate ovu tehniku, dobićete skoro pa ombre efekat zbog prelamanja mlečne boje. Najvažnije je da prvo nalakirate vrh nokta belom bojom, pa selom dužinom nokta naneste ružičasto mlečnu nijansu laka, piše Byrdie.

 | Author:

Glumica je ponela i zanimljiv i jednostavan makeup koji je podrazumevao sivu senku, sjajne usne i puno rumenila što je dodato istaklo njen outfit.

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?