Fancy 948 pregleda 12. Avgust 2023.

Modeli obuće koju treba posedovati ovog leta!

canva

Kako je leto u punom jeku, a avgust je uveliko počeo, ako se nisi puno bavila trendovima za ovo godišnje doba, sada je pravo vreme da to učiniš! Uz naš popis letnje obuće, ako se odučiš makar za jedan model, sigurni smo da ćeš moći da upotpuniš svaku odevnu kombinaciju koju si zamislila

Ono što je važno jeste da su modeli pred tobom jednako uklopivi i za gradske, ali i za morske šetnje i izlaske, piše Wanted.

Zeleno

Najzastupljeniji trend ove godine jeste zelena boja i to u svim mogućim nijansama! Istina, nije obavezno odabrati odeću u zelenoj boji, ali kada je obuća u pitanju, prosto moraš da imaš jedan par u ovoj boji!

Kristali

Sandale i papuče ukrašene kristalima su ovog leta baš u trendu. U pitanju su oni sitni detalji na kaiševima obuće koji joj daju notu elegancije.

Mrežaste sandale

 | Author: canva canva

Pored interesantnog izgleda ovakvih baletanki i sandala, prednost "mreže" jeste i u tome što tvoja noga može da diše, a to je stvarno veliki plus po paklenim letnjim vrućinama!

Sandale sa kaišićima

U kmbinaciji sa midi suknjama koje su takođe IN ovog leta, sandale sa tankim kaišićima su apsolutni MUST HAVE! Probaj i nećeš se pokajati!

Papuče sa petom

Modeli papuča sa ortopedskom petom su mnogima favoriti zbog potpetice umerene visine i skladne forme. Takođe, ovakvi modeli su beksrajno udobni!

Sandale sa kockastim vrhovima

Ovaj atraktivan tip sandala posebno je zaživeo zbog svog praktičnog oblika, koji im daje trendi pečat. Možeš da ih nosiš i uz pantalone i uz duge haljine.

Omiljene patike

Spisak udobne i moderne letnje obuće sigurno nećemo zaokružiti bez patika! Prosto, nećeš moći na odmor bez omiljenih patika, a Adidas Samba su idealan model ovog leta!

Tvoja reakcija?