Fancy 76 pregleda 29. Decembar 2022.

Najjače svađe među poznatima 2022. na jednom mestu!

printscreen/canva

Opšte je poznato da su slavni uvek u nekoj svađi sa nekim. Kako je ova godina praktično gotova, ovogodišnje svađe smo skupili na jedno mesto i izdvojili najbolje. Uživajte u ovim sočnim "beef-ovima"!

Matthew Perry i Keanu Reeves

U novembru je Metju Peri objavio svoje memoare "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing", otkrivajući svoje najveće borbe. Knjiga je bila ispunjena šokantnim uvidom iz Metjuovu karijeru, iako je možda jedan od najneverovatnijih zaključaka bio njegov naizgled prezir prema kolegu glumcu Kianu Rivsu. U jednom odlomku, Metju se osvrnuo na smrt svog bivšeg kolege Rivera Feniksa, koji je umro 1993. od predoziranja drogom. Razmišljajući o tragičnom gubitku, zvezda Prijatelja je razmišljala zašto „talentovani“, „originalni mislioci“ poput Rivera Feniksa i Hita Ledžera više nisu živi, ali Kijanu Rivs jeste. „River je bio prelep čovek, iznutra i spolja — ispostavilo se da je previše lep za ovaj svet. Čini se da uvek padnu zaista talentovani momci“, napisao je on. „Zašto originalni mislioci kao što su River Feniks i Hit Ledžer umiru, ali Kianu Rivs i dalje hoda među nama?“ Ni Metju ni Kianu nikada ranije nisu rekli da su se posvađali, pa su ljudi izrazili zbunjenost zašto je glumac u svojim memoarima nagazio na Kianua ne jednom, već dva puta. Naravno, s obzirom na to da je Kianu tako globalno omiljen, fanovi na Tviteru su brzo skočili u njegovu odbranu, optužujući Metjua da koristi njegovo ime kao „laki udarac“. Ubrzo je bio primoran da progovori i ponudi izvinjenje, objašnjavajući - pomalo bizarno - da je Keanuovo ime izabrao nasumično.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Kanye West i Pete Davidson

Kada je Kim Kardašijan počela da izlazi sa Pitom Dejvidsonom u oktobru 2021, Kanje je jasno stavio do znanja da se i dalje nada da će ponovo pokrenuti stvari sa svojom bivšom ženom. Ali tek u januaru ove godine je zaista počeo da svoje frustracije usmerava na Pita. Kanye je prvi put priznao Pitovu romansu sa Kim tokom intervjua 24. januara, tvrdeći da mu je jednom bio odbijen ulazak u Kimovu kuću jer je Pit bio tamo. Tim Kim Kardašijan je oštro demantovao ovu tvrdnju, iako to nije sprečilo Kanyea da iznese svoje pritužbe, preteći da će „prebiti Pita Dejvidsona“ u svojoj pesmi „Eazy“. U februaru, reper je podigao stvari na viši nivo tako što je neprestano delio memove koje su napravili obožavaoci ismevajući komičara na Instagramu, uključujući izdanje „Team Ye“ protiv „Team Pete“ inspirisano Kapetanom Amerikom. Ovde je Ye smislio nadimak „Skeet“. Pit je ćutao, iako smo ubrzo videli njihove privatne razmene, dok je Ye podelio iskrivljenu sliku teksta koji je naizgled dobio od komičara. „Nikada ne bih stao na put vašoj deci“, pisalo je u poruci, verovatno se odnosi na Kim i Kanye-ovo četvoro dece. „To je obećanje. Kako vas dvoje odgajate svoju decu je vaš posao, a ne moj.” Kao što sada znamo, Kim i Pit raskinuli su u avgustu, a Ye je iskoristio priliku da još jednom ponovi svađu, podelivši uređenu naslovnicu Njujork Tajmsa ukrašenu naslovom: "SKETE DAVIDSON MRTAV U 28". Posle svega toga, svi znate kako je Kanye nastavio da se ponaša u javnosti...

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

Doja Cat i Noah Schnapp 

Još u julu, glumac iz serije "Stranger Things" Noah Schnapp objavio je snimak privatnog Instagram četa koji je imao sa pevačicom Doja Cat. Snimak ekrana je jasno pokazao da je tada 26-godišnja Doja privatno poslala poruku Noi, tada 17-godišnjem, tražeći od njega da je spoji sa Džozefom Kvinom - nekoga koga je ranije javno opisala kao "predobrim" „Noa, možeš li reći Džozefu da mi se javi“, napisala je ona. Noa je odgovorio: „LMAOO“, pre nego što je podelio detalje na svom Instagramu. Zatim je podelio celu razmenu na sada izbrisanom TikToku. Međutim, pošto naizgled nije pristao da se razgovor objavi, Doja je odlučila da u potpunosti uvuče Nou u live stream, nazvavši njegovo ponašanje „degradirajućim“ i „eksploatatorskim“. Doja je priznala Noinu mladost, rekavši da je on „dete“ koje mora da pravi „greške“, ali je na kraju jasno dala do znanja da je povređena što je njihov razgovor procureo, teoretišući da bi to mogla biti „čudna igra moći". Nakon što se potpuno ubacila u glumca, Doja se suočila sa gomilom negativnih reakcija, a mnogi su tvrdili da je možda bila previše oštra prema njemu.Uz to, nije delovala preterano uznemireno zbog besa, tvitujući u to vreme: „Svi ste tako jezivi i jadni i niko ne želi da vas vidi, zato ste svi ovde i neronično pišete odgovore na sranja koja vas prave ludim". Noa nikada nije javno odgovorio na Dojin live, ali je drama na kraju završena nakon što je rekao fanovima u komentarima na TikToku da se privatno izvinio što je podelio snimak ekrana. „Još uvek je pratim i volim njenu muziku bez ljutnje“, napisao je on, formalno završavajući najneočekivaniju TikTok svađu godine.

 | Author: printscreen/instagram printscreen/instagram

Ovo su samo neke od najsočnijih svađa, možete li vi da se setite još koje?

Tvoja reakcija?