Fancy 96 pregleda 04. Novembar 2022.

Nova Diznijeva reklama je puna iznenađenja!

printscreen/youtube/canva

Kao i svake godine, Dizni polako izbacuje nove praznične reklame, a jedna je posebno zapala za oko fanovima širom sveta

Počeo je novembar i to znači da božićne reklame počinju da se pojavljuju na našim ekranima - a ko će bolje to da uradi od najmagičnijeg od svih, Diznija.

Filmski studio objavio je završni deo svoje svečane trilogije u kojoj se priča o mladoj devojci koja se prvi put susreće sa svojim malim bratom. Trominutni kratki film "The Gift" objavljen je na, Disney+ i Jutjubu u sredu u saradnji sa dečjom dobrotvornom organizacijom "Make-A-Wish" i dirljiv je kao što je Dizni oduvek i bio.

Ovo je treći i poslednji deo Diznijevih božićnih reklama "From Our Family To Yours", koji pričaju priču o najmlađoj porodičnoj ćerki Elli.

"The Gift" prikazuje Elu okja je razočarana kada njena trudna mama ne može da kliza na ledu i lomi ukrase zbog trudnoće, a zatim stiže kući sa novim bratom. Ela daje bebi svoju mekanu igračku Miki Mausa koju je dobila od Maz na početku kratkog filma. Dizni je podstakao fanove da doniraju organizaciji "Make-A-Wish" i odgovara svim donacijama koju oni dobiju u vrednosti do 100.000 dolara.

Naravno, da bude još posebnije, pesmu "A Little More" peva Džesika Derou, glas Luise Madrigal u Diznijevom  filmu Encanto iz 2021.

Kako se vama sviđa ovaj novi kratki film?

Tvoja reakcija?