Fancy 96 pregleda 18. Oktobar 2022.

Nove glomazne UGG čizme su hit: Jesu li vama DA ili NE?

printscreen/reddit/canva

Sve je hladnije i hladnije pa smo tako i mi u potrazi za toplim odevnim komadima koji će nas ugrejati, ali i podići naš outfit na jedan viši nivo

Realno, ko ne voli UGG čizme, posebno preslatke klasične modele sa mašnicama koje nam već dugi niz godina pružaju toplinu i udobnost u hladnim zimskim vremenima. Osim što izgledaju dobro, odlično pašu uz svaki fit i uvek im se rado vraćamo.

Evo kako izgleda novi model, u dve različite boje.

 | Author: printscreen/reddit/canva printscreen/reddit/canva

Osim klasičnih modela, UGG se pobrinuo da i nama najzimogrožljivijima bude toplo i napravio novi visoki "chunky" model koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Preudobni "Classic Chunky" model idealan je za period u kom dominiraju džemperi, kaputi, šalovi i svojim dizajnom će se odlično uklopiti uz svaki pleteni komad odeće. UGG čizme postavljene su prepoznatljivom mešavinom vune UGGplus za neupitnu mekoću i imaju bočni patentni zatvarač za jednostavno obuvanje i skidanje. 

Na prvi pogled izgledaju malo „babski“ ili "prenaglašeno" i ne znamo šta da mislimo. U svakom slučaju, možemo da zaključimo da su jako udobne, da vam u njima sigurno neće biti hladno i da ih možete upariti uz gotovo svaki outfit baš kao i klasične UGG čizme.

Nama su pravi, šta vi mislite?

Tvoja reakcija?