Fancy 90 pregleda 20. Decembar 2022.

Novi film Ortege i Whitea: 'Winter Spring Summer or Fall'

instagram/PIXSELL

Nakon što se porodica Adams ponovo vratila na male ekrane u seriji „Wednesday“, koja je oborila sve rekorde gledanosti, Jenna Ortega i Percy Hynes White oprobaće se u novom filmskom žanru, a to je romantična komedija

Ovaj glumački par je već započeo svoju „romansu“ u pomenutoj seriji i sa sigurnošću tvrdimo da će se njihova prepoznatljiva hemija osetiti i u novom filmu koji se zove „Winter Spring Summer or Fall“.

Kako piše Elite Daily, za ovaj projekat saznalo se nakon što se White „izlanuo“ da radi na novom projektu sa Ortegom, Najzad, priču povodom filma je 15. Decembra  potvrdio Deadline. „Winter Spring Summer or Fall“ može se uporediti sa filmovima poput „Before Sunrise“  i „The Perks of Being a Wallflower“ u kome se Ortega i White sreću tokom četiri važna dana u godini i zaljubljuju se.  Nakon mračne Netflixove priče, ovo će biti pravo osveženje kada je voo dvoje glumaca u pitanju.

Ono što je važno napomenuti jeste da ćemo pored njih u filmu videti i Adama Rodrigueza koji će se pojaviti u ulozi oca glavne junakinje. Njih fvoje su već radili zajedno na nekim projektima kao što je „Jane the Virgin“, ali se nisu snimali zajedničke scene.

Kada je u pitanju datum izlaska ovog filma, on još uvek nije poznat, ali nadajmo se da ćemo ga premijerno pogledati tokom sledeće godine.

Poput mnogih parova koje je film spojio, možda i u ovom slučaju dočekamo da vidimo neku istinsku priču poput onih koje su započeli Blake Lively i Ryan Reynolds ili nešto stariji Angelina Jolie i Brad Pitt. Šta vi mislite, ima li šanse?

Tvoja reakcija?