Fancy 57 pregleda 31. Decembar 2022.

Novogodišni stajling Džej Lo će vas oboriti sa nogu!

printscreen/canva

Opšte je poznato da je stil Dženifer Lopez neprikosnoven! Ona se nikada nije plašila da eksperimentiše i uvek bira najlepše haljine za posebne prilike. Ovog puta je njena svečana božićna haljina koju je izabrala učinila da izgleda kao prava devojčica!

Latino diva pohvalila se prazničnim izdanjem koje nas je zaista oduševilo - efektno je, simpatično i sjajno joj pristaje.

Ona je pozirala u lepršavoj haljinici tirkizne boje sa printom crvenih mašnica, a ovu predivnu haljinu krase i volani u predelu struka i kontrastna, bela kragna na kojoj su izvezeni crveni cvetići. Haljinica, koja više nije dostupna u prodaji, bila je krecija modne kuće "Guči", a potiče iz jesenje kolekcije 2017.

Džej Lo nam je na trenutak zaličila na hodajući novogodišnji paketić, i njena kombinacija je zaista odgovarala duhu praznika, što joj je i bio cilj. Sve je zaokružila minđušama u obliku cveta i Versace lakovanim platformama u crvenoj boji sa vrtoglavo visokom potpeticom.

 | Author: printscreen/instagram printscreen/instagram

Slavna 53-godišnjakinja kosu je pokupila u zalizanu, elegantnu punđu, a crveni karmin dao je pečat njenom autfitu. Šta vi kažete na ovaj autfit lepe pevačice?

Tvoja reakcija?