Fancy 133 pregleda 21. Mart 2023.

'Ona izgleda baš kao ja': Rihannina dvojnica s TikToka!

pixsell/canva

Znate i sami koliko neki ljudi teže da kopiraju izgled omiljenih pevača, glumaca i slavnih ličnosti, ali pta se dešva kada priroda sve sama uredi i stvori vas baš da ličite na omiljenu pevačicu? Upravo to se dogodilo ovoj devojci koja uz malo šminke zaista izgleda kao Rihannina bliznakinja

Priscila Beatrice, 28-godišnja devojka koja jako liči na Rihannu posebno kada iskopira njen makeup, zadivila je čak i samu pevačicu.

Naime, Beatrice je objavila TikTok video u kome se našminkala kao Rihanna na prošlogodišnjoj dodeli britanske modne nagrade. The shade room objavila je fotografiju na instagramu, a Rihanna je ostavila šaljivi komentar napisavši: "Gde je album, sis?". Podsećamo one koje su zaboravili da Rihanna radi na novom albumu i da je skoro izjabila da uvek radi na muzici i da će album izaći onda kada ona bude smatrala d aje zadovoljio njene kriterijume. Takođe je navela da neće žuriti jer ne želi da razočara ljude koji veruju u nju.

Kada jeu pitanju Priscila, ona je oduševljena što je privukla Rihanninu pažnju. Napisala je da je još uvek u neverici da je pomenuta stranica podelila njen video, a to što je Rihanna prokomentarisala objavu kod nje je izazvalo suze radosnice i buru emocija. Smatra da je to Božiji dar i nije sigurna da li je Rihannin potez san ili java.

U svakom slučaju, Rihanna nije prvi put ostvarila komunikaciju sa svojom dvojnicom. Prvi put je to uradila 2019. godine u julu kada je objavila fotografiju devojčice koja neodoljivo liči na nju. Rihanna je bila oduševljena time, a označila je majku devojčice, Briju, koja je dobila više o sedam miliona lajkova. 

 

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?