Fancy 35 pregleda 06. Jun 2023.

Ovako je izgledala verenička žurka Millie Bobby Brown

printscreen/intagram/canva

Mili Bobi Braun i Džejk Bonđiovi još uvek uživaju u svojoj veridbi skoro dva meseca nakon što su otkrili svoje velike vesti. 1. juna, fanovi su na Instagramu imali mali uvid u njihovu vereničku zabavu

Slavni šminker Pete Burkill - koji je za tu priliku uradio Milinu „meku prirodnu blistavu šminku“ -  takođe je na Instagramu postavio više fotografija para sa njihove raskošne večeri, napisavši u svom natpisu: „Čestitamo najslađem paru na svetu! @ @ milliebobbibrovn i @jakebongiovi o njihovoj veridbi  vas dvoje ste tako savršeno upareni!!"

Millie je suptilno objavila vest o veridbi 11. aprila kada je objavila crno-belu fotografiju na kojoj su ona i njen momak zagrljeni na Instagramu, pokazujući svetlucavi dijamantski prsten na tom prstu. „Volim te već tri leta, dušo, želim ih sve “, napisala je ona pod objavom, pozivajući se na stihove iz pesme „Lover“ Tejlor Svift iz 2019. godine.

Bongiovi je takođe na svojoj stranici podelio svoje fotografije para, u opisu je jednostavno napisao „Zauvek “.

Njih dvoje, koji su u otkrili svoju romansu još u novembru 2021. godine, šokirali su neke time što su svoju vezu podigli na viši nivo tako mladi. Međutim, jedna od osoba kojoj to ne smeta je Bongiovijev tata, Džon Bon Džovi, koji je glasno govorio o svojoj podršci za veridbu svog sina i buduće snaje.

Govoreći sa Endijem Koenom u emisiji SiriusXM „Andi Cohen Live“ 2. maja, Bon Džovi je rekao: „Ne znam da li su godine važne. Znate, ako nađete pravog partnera i rastete zajedno, mislim da bi to bio moj savet zaista, mudro je rasti zajedno." Takođe je pohvalio Brauna, rekavši: "Mili je divna. Njena cela porodica je sjajna. Džejk je veoma srećan."

Šta vi mislite, kakav su njih dvoje par?

Tvoja reakcija?