Fancy 2475 pregleda 06. Februar 2023.

Ove boje kose ćemo u 2023. viđati na svakom koraku!

GRETAWAGNER_/GLEAMHAIRBEAUTY/INSTAGRAM

Za kakvu se god promeni frizure odlučile, svesne smo da i najmanja doprinosi potpunoj promeni našeg izgleda, pa sve i da se opredelimo da samo ostavimo šiške da padju sa strana ili da izvučemo par svetlijih pramenova. Ako želite da promenite izgled vaše kose kada je boja u pitanju, mi imamo ideje koje će biti in ove godine, a koje će vas sigurno oduševiti

Kao i svake godine, i ove će neke boje biti posebno aktuelne i učiniće da se osećamo potpuno drugačije. Bilo da želite samo malu ili drastičnu promenu, prenećemo vam ideje koje je Miss7 plasirao za 2023. godinu.

"Skupa" plavuša

Paris Hilton jeoduvek važila za ženu od stila, pa tako ona već nosi ovu kremasto plavu nijansu na svojoj kosi. Ona izgleda veoma sofisticirano i negovano, pa ako ste u potrazi za idealnom nijansom, ovu možemo zasigurno da vam preporučimo!

Dve nijanse

Ovakav trend podrazumeva "dvobojnu" kosu. Reč je o kosi u dve različite nijanse koje su razdvojene po sredini, a popularno se naziva i "blizanci" boja. Možete se opredeliti za slične ili potpuno suprotne nijanse. Izbor je na vama!

Pramenovi na kovrdžama

Kovrdže će ove godine ponovo doživeti ekspanziju pa ih možete dodatno naglasiti svetlijim pramenovima uz koje ćete dobiti novu dimenziju.

Crno- smeđa

Cilj ovakvog bojenja jeste da dobijete onaj filmski sjaj "reflektora" na kosi. Crna kosa će ovako u nekim momentima izgledati kao tamno smeđa boja, a sjaj će vas oduševiti.

Nežno bakarna 

Ova boja koja izgleda kao prelamanje plavih i bakarnih tonova je pravi izbor ako trenutno imate plavu ili crvenkastu kosu. Takođe, odlično izgleda i na ženama čija kosa ima prirodni crveni pigment. Odliča primer pronaći ćete u kosi Sydney Sweeney.

Prirodno hladni pramenovi

Ovakva kolirizacija je osveženje koje podseća na balayage, ali ovakvi pramenovi su jedva primetni što ih čini zaista zanimljivim. Nosila ih je Hailey Bieber, a par svetlih pramenova na tamnoj kosi izgledaće potpuno cool ako ih i vi ponesete ove godine.

Boja crvenog vina

Iako je ovaj trend vladao tokom jeseni i i zime, nastaviće da bude aktuelna i tokom toplijih dana. Ova boja daće predivnu toplinu vašem licu.

Kontrastni pramenovi

Kombinacije crvenih i tamnijih nijansi biće apsolutn hit ove godine- dobićete zanimljiv spoj koji izgleda prirodno. 

Pramenovi koji uokviruju lice

Suptilnije i prirodne nijanse nikada neće izaći iz mode, a pramenovi koji uokviruju lice će oflično stajati svakoj ženi.

Kesten boja

Ovo je kombinacija smeđe, crvene i narandžaste boje  i biće broj jedan među brinetama. 

Koju nijansu vi birate?

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?