Fancy 362 pregleda 03. April 2023.

Ove horoskopske znakove čeka sreća u aprilu!

canva

Ovo je sezona odlaganja teških džempera, pripremite uskršnje korpe za svoje omiljene i dozvolite sebi da prigrlite sve što sezona Ovna može da ponudi. Proleće nije samo vreme da svoj travnjak posipate jajima živopisne boje, već je vreme uzbuđenja i neizvesnosti. Kako se astrološka nova godina nastavlja, ova kosmička sezona vrvi od novih obećanja i motivacije, što znači da verovatno imate mnogo toga da uradite za ono što se čini kao veoma malo vremena

Srećom, neće se svi osećati kao da trče. Nekolicina odabranih biće najsrećniji horoskopski znaci u aprilu 2023. i definitivno neće protraćiti svoju sreću. Dok Sunce nastavlja kroz asertivni znak Ovna do 20. aprila, svi će biti podstaknuti da preuzmu inicijativu na način koji je trenutan i neupitan. Ovo može biti doba godine koje se čini malo impulsivnijim, tako da ćete možda shvatiti da se ponašate tako brzo da nemate mnogo vremena da razmislite o tome unapred. Iako ovo može zvučati pomalo haotično, kardinalni znaci su prirodni inovatori, koji preuzimaju vođstvo na svoje, različite načine. Svako od njih ima Ovna u osnovnoj oblasti svoje karte rođenja, tako da će imati koristi od ove ishitrene, nesputane energije više od drugih. 

Evo kako će se ova četiri znaka provesti u aprilu:

Ovan (21. mart-20. april)

Ovog meseca sijate svetlije nego ikada, dok Sunce prolazi kroz vašu prvu kuću ličnog identiteta i samoizražavanja. Navikli ste da preuzmete vođstvo, ali ovog meseca ćete steći priznanje za svoje solo projekte i poduhvate, posebno one koji su u skladu sa vašom individualnošću. Sada je vreme da se potvrdite, preduzmete akciju i iznesete se tamo - nešto što vam nije strano. Konačno ulazite u sezonu koja će vas nagraditi što ste se fokusirali isključivo na sebe, tako da se nemojte plašiti da ovu sezonu posvetite samo vama i vašim ambicijama.

via GIPHY

Rak (20. jun-22. jul)

Kako se april odvija, Sunce će se nastaviti kroz vašu 10. kuću karijere i javnog imidža, ​​stavljajući vaše uspehe i priznanja u oštar fokus. Nemojte se iznenaditi ako ovog meseca dobijete više priznanja, vaša neustrašiva sposobnost da preduzmete akciju u svojoj profesiji je nešto što vredi slaviti. Iako ova energija može biti protiv vaše stidljive prirode, važno je da dozvolite sebi i vašim naporima da se vide ovog meseca. Samo imajte na umu da sa više ozloglašenosti dolazi i veći pritisak, tako da ćete možda biti skloniji da budete preplavljeni pažnjom.

Vaga (21. septembar-22. oktobar)

Ovaj mesec povećava vašu želju za partnerstvom i romantičnom vezom, (da, čak i više nego inače). Dok se Sunce nastavlja kroz vašu sedmu kuću, vi ćete ciljati na povezivanje sa ljudima oko vas na direktan, neustrašiv način. Druženje vam je sada više prioritet, a vi ćete se uglavnom fokusirati na ljude koji su direktni, samopouzdani i nezavisni. Kao sestrinski znak Ovna, možete naučiti mnogo o sebi ove sezone preko drugih ljudi - zato obratite veliku pažnju na ono što vam pokazuju.

via GIPHY

Jarac (21. decembar-19. januar)

Iako obično preuzimate inicijativu u svakodnevnom životu, april je vreme da se brinete o svojim korenima, posebno onim kod kuće. Iako ovo možda nije vreme kada ste neverovatno vidljivi, bićete previše zauzeti postavljanjem cilja radi pokretanja novih poduhvata i potrage iza zatvorenih vrata. Ako u vašem okruženju treba da dođe do promena, imaćete dovoljno energije da pokrenete stvari. Samo se krećite, jer niste navikli na toliko brze promene.

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?